Birce Akalay și-a sărbătorit ziua de naștere. Actrița a împlinit 40 de ani

Publicat pe 21.06.2024 la 11:13 Actualizat pe 21.06.2024 la 12:17

Birce Akalay și-a sărbătorit ziua de naștere și a ținut să lase un mesaj emoționant în mediul online. Actrița a împlinit 40 de ani și își continuă proiectele profesionale.

actriță lângă o masă

Birce Akalay și-a sărbătorit ziua de naștere

Instagram

Faimoasa actriță de origine turcă și-a sărbătorit recent ziua de naștere. A ținut să lase în mediul online un mesaj emoționant pentru ca fanii să observe legătura pe care dorește să o poarte cu aceștia.

Birce Akalay și-a sărbătorit ziua de naștere

Vedeta se simte împlinită din punct de vedere profesional, dar și personal. Aceasta și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a ținut să lase un mesaj pentru internauți. A publicat o fotografie cu un tort pe care l-a primit și a fost mereu cu zâmbetul pe buze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, acum am lăsat în spatele meu 40 de ani de viață. Aș vrea să le mulțumesc tuturor prietenilor și oamenilor dragi care mi-au transmis urări, iubire și cadouri toată ziua. Cred că am parte de toți oamenii frumoși din lume. Vă mulțumesc, mă simt norocoasă și puternică. Sunt mulțumită de existența voastră. Mă bucur că m-ai născut, mamă. Mă bucur că m-ai protejat, tată. Vă iubesc foarte mult!”, au fost cuvintele scrise de Birce Akalay în mediul online.

Citește și: Birce Akalay iubește din nou! Cine este actorul celebru și mai tânăr cu care frumoasa brunetă are o relație

Cel mai recent proiect profesional al său este seria Mezarlik, acolo unde joacă rolul Önem. Personajul său se concentrează pe rezolvarea crimelor, astfel că a reușit să atragă atenția fără doar și poate. Primele 8 episoade difuzate pe una dintre platformele de streaming au avut extrem de mult succes, așa că telespectatorii își doresc continuarea proiectului.

Chiar dacă s-a spus la început că serialul ar fi pregătit pentru TV, se pare că Birce Akalay nu a acceptat și alte proiecte datorită muncii sale în seria Kuş Uçuşu. În presa din Turcia se arată faptul că sezonul doi din Mezarlik va urma, arată seristurkish.com. Pregătirile pentru cea de-a doua parte a poveștii sunt în curs de finalizare. Personajul Önem și colegii vor investiga noi cazuri și vor scăpa lumea de criminali. Scenele care taie respirația îi așteaptă pe telespectatori.

Birce Akalay spune că atunci când visează devine anxioasă

A apărut în fața camerelor în Doha, acolo unde a pozat pentru cel mai recent număr al unei reviste celebre din Turcia. Întrebată dacă visează, Birce Akalay a menționat că preferă să se îndepărteze de această practică.

Citește și: Cine este Birce Akalay, actrița din cadrul noului serial “Alegerea”

“Nu visez foarte mult. Atunci când visez experimentez anxietate. Mi-e teamă să fiu tristă și dezamăgită. De aceea se simte mult mai bine pentru mine așa.”, a spus aceasta. A terminat Conservatorul și are studii valoroase în domeniul actoriei. A vorbit și despre acestea și cum s-a integrat în meseria sa grație lor.

“Bineînțeles, e bine să ai studiile corecte cu oameni valoroși. Mă simt norocoasă că am fost studenta unei astfel de școli. Pe lângă lucrurile valoroase pe care le-am învățat, am descoperit că în primul rând trebuie să fii o persoană bună. Am avut profesori valoroși și colegi la fel pe toată durata educației mele. E foarte important să înveți constant.”, a transmis vedeta.

Este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Birce Akalay și-a sărbătorit ziua de naștere. Actrița a împlinit 40 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x