Bubu Cernea, un artist desăvârșit! Ce surprize pregătește Miky Goga în noul sezon al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”

Publicat pe 14.07.2017 la 11:39 Actualizat pe 14.07.2017 la 13:32

La doi ani, Bubu a inceput sa-si construiască drumul in lumea artistica.

A bătut la tobe pentru prima dată la vârsta de doi ani, iar de atunci nu a mai renunțat la ele. Bubu Cernea, pe care fanii îl pot urmări începând din 19 iulie în cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, continuă să-și ducă pasiunea mai departe și să se perfecționeze, pe zi ce trece, ca artist.

Încă de mic, Bubu Cernea a arătat ce vrea să facă mai departe. În timp ce copiii de vârsta lui se minunau de jucării, pe el îl fascinau tobele, instrument muzical căruia i-a rămas fidel și în ziua de azi.

La vârsta de doi ani, Bubu a început să-și construiască drumul în lumea artistică, iar pe parcursul anilor, muzica și actoria au început să se intersecteze în viața lui. Și-a perfecționat cunoștințele la Universitatea Berklee din America, iar ulterior s-a întors în țară, implicându-se în numeroase proiecte.

Bubu Cernea face parte din distribuția iSerialului “Când mama nu-i acasă”, putând fi urmărit de fani în cel de-al doilea sezon al producției realizate de Ruxandra Ion, care se va lansa pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro.

“În sezonul doi, Victor (Vlad Gherman) încearcă să afle unde este Miruna(Cristina Ciobănașu) și nu dă de ea. Se vor regăsi multe teme muzicale din primul sezon. Personajul meu(Miky Goga), ca de fiecare dată, este prea ocupat pentru a scoate vedete pe bandă rulantă și îl găsim în aceeași ipostază, puțin deranjat de Victor, care o caută insistent pe Miruna”, povestește tânărul “creator”.

În plus, acesta este responsabil de muzica din iSerial, lăsându-și amprenta asupra coloanei sonoare, la care a lucrat împreună cu Cristi Comaroni.
În afară de “Când mama nu-i acasă”, Bubu este toboșar pentru numeroase cântărețe. A fost în turneu cu Inna, în Chile ( Mexic), și colaborează cu Alina Eremia, Sore, dar și cu alte nume celebre.

“Pregătesc în continuare multe proiecte muzicale. Lucrez cu mulți artiști, în calitate de toboșar, iar la unele concerte particip și în calitate de director muzical, spre exemplu pentru Irina Rimes”, a adăugat Bubu.

În articolul

Bubu Cernea, un artist desăvârșit! Ce surprize pregătește Miky Goga în noul sezon al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x