Buçe Buse Kahraman și Afra Saraçoğlu, ținta linșajului public. Cele două actrițe au intentat procese celor care le-au atacat în urma serialului Yalı Çapkını ("Golden Boy - Dragoste rebelă")

Publicat pe 02.07.2023 la 12:58 Actualizat pe 02.07.2023 la 13:07

Buçe Buse Kahraman și Afra Saraçoğlu sunt devastate că oamenii nu pot face diferența dintre ficțiune și realitate. Actrițele au intentat un proces după ce mai mulți oamenii le-au denigrat pentru rolurile pe care le au.

Serialul Yalı Çapkını ("Golden Boy - Dragoste rebelă") s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai de succes producții din acest sezon. A fost o oportunitate mare atât pentru actori, cât și pentru povestea serialului, faptul că producția a înregistrat o evoluție remarcabilă în ceea ce privește popularitatea pe rețelele de socializare.

Buçe Buse Kahraman și Afra Saraçoğlu, ținta linșajului public. Actrițele cer statului să facă dreptate

Afra Saraçoğlu, cu personajul Seyran din serial, a ajuns în fruntea listei ca fiind una dintre "cele mai populare actrițe". Buce Buse Kahraman, care a interpretat personajul Pelin, a devenit una dintre cele mai discutate actrițe pe rețelele de socializare, însă nu într-un sens tocmai bun.

Pelin a fost descrisă ca fiind o amantă din cauza intervenției ei între Seyran și Ferit și criticile puternice pe rețelele de socializare s-au transformat, după un timp, într-un atac la adresa personalității actriței. Multor persoane le este greu să facă diferența dintre ficțiune și realitate și să înțeleagă faptul că acolo nu sunt povești reale de viață, ci un scenariu și fiecare persoană îmbracă haina unui personaj, potrivit seriesturkish.com.

Kahraman, care a fost expusă mult timp unui linșaj public, a găsit remediul pentru a scăpa de atacul la persoană prin intentarea unui proces, iar această campanie de linșaj a făcut și ea obiectul unei plângeri prin mijloace legale.

Acum, o campanie de linșaj similară se desfășoară și pentru Afra Saraçoğlu. În mediul online actrița este criticată dur pentru relația pe care o are personajul său cu Mert Ramazan Demir.

Căile legale au fost din nou preferate de actriță pentru cei care au făcut postări jignitoare la adresa sa pe internet și pe rețelele de socializare. O plângere penală a fost depusă la procuratură.

În articolul

Buçe Buse Kahraman și Afra Saraçoğlu, ținta linșajului public. Cele două actrițe au intentat procese celor care le-au atacat în urma serialului Yalı Çapkını ("Golden Boy - Dragoste rebelă")

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un şef al Poliţiei de Frontieră Galaţi ar fi implicat într-un scandal sexual cu o fată de 13 ani. Incidentul, descoperit de un localnic după ce a văzut mesajele primite de copilă
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Tânără de 21 de ani, ucisă cu sânge rece de iubit, în Sibiu. Bărbatul a fost orbit de furie
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x