Buğra Gülsoy și Demet Evgar apar împreună într-o nou proiect profesional. Emoționant și dur se arată serialul din noul sezon

Publicat pe 28.12.2023 la 11:38 Actualizat pe 28.12.2023 la 12:09

Emoțiile și încântarea au apărut deja în rândurile fanilor. Actorii Buğra Gülsoy și Demet Evgar revin pe platourile de filmare într-un proiect special.

actor poartă un tricou alb și bluză albastră

Buğra Gülsoy și Demet Evgar apar împreună într-o nou proiect profesional

Happy Channel/ Instagram

Au început pregătirile pentru serialul turcesc Bahardan Önce (Before Spring). Cu actori remarcabili în distribuție și o poveste emoționantă, se așteaptă a fi un real succes. Artiștii s-au prezentat la primele repetiții și citiri ale scenariului. Când va avea premiera și alte detalii, citiți în articolul de mai jos.

Buğra Gülsoy și Demet Evgar apar împreună într-un nou proiect profesional

Povestea scrisă de scenarista Ayça Üzüm va aduce în fața telespectatorilor încercările curajoase ale personajelor de a trece prin viață în ciuda înfrângerilor. Demet Evgar joacă rolul lui Bahar și Buğra Gülsoy joacă rolul Evren.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bahar este cea care va trebui să înfrunte moarte și să le arate celor din familie o altă față a sa, arată cei de la seriesturkish.com. Suferind de insuficiență hepatică, aduce în fața telespectatorilor scene emoționante. În rolul doctorului Evren, Buğra Gülsoy va fi nevoit să depășească anumite conflicte alături de rivalul său, Timur. Atunci când Evren este determinat să o cucerească pe Bahar, povestea va primi și o importantă lecție de iubire.

Citește și: Demet Özdemir devine imaginea campaniei de susținere a educației pentru copiii afectați de cutremur! Ultimele detalii despre implicarea actriței din Adim Farah

Bahar va fi adusă în fața fanilor chiar și pe patul de spital, acolo unde încearcă să-și recapete puterile. Evenimente cu iz tragicomic vor lua cu asalt micile ecrane. Bahardan Önce vine să întărească ideea că în orice situație dificilă există întotdeauna speranța de a o lua de la capăt.

Se așteaptă ca serialul să fie o producție dramatică puternică, mai ales că Demet Evgar și Buğra Gülsoy lucrează încă o dată împreună după o lungă perioadă de timp. Este și ocazia de a îl revedea pe Mehmet Yılmaz Ak ce interpretează rolul lui Timur.

Povestea, actorii și alte detalii din serialul Bahardan Önce

Au avut loc primele repetiții ale seriei regizate de Neslihan Yeşilyurt. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și: Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever.

Atunci când personajul Bahar ( Demet Evgar) se află față în față cu moartea și este pregătită s-o înfrunte, întâlnește alături o persoană aparent prietenoasă care vrea să-i fie alături. Acesta este personajul Timur ( Mehmet Yılmaz Ak) care la prima vedere pare perfect.

Dinamica familială se schimbă atunci când Bahar află că i-a fost respins transplantul. Evren ( Buğra Gülsoy) este marele rival al lui Timur pe plan profesional, dar și pe plan personal atunci când vine vorba despre cucerirea lui Bahar. Nu vor lipsi momentele comice, dramatice, dar și romantice, ingrediente esențiale pentru ca un serial turcesc să aibă succes.

Demet Evgar este una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia la momentul actual. Născută pe 18 mai 1980 a jucat rolul principal în Flăcările Destinului, serial difuzat și pe Happy Channel. A avut premiera în Turcia între 2020 și 2021. În prezent actrița este mămică pentru prima oară și își dedică timpul atât familiei cât și planurilor profesionale. Pe contul personal de instagram are peste 1 milion de fani, acolo unde a publicat deja peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

În articolul

Buğra Gülsoy și Demet Evgar apar împreună într-o nou proiect profesional. Emoționant și dur se arată serialul din noul sezon

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x