Burak Berkay Akgul va experimenta primul său test adevărat într-o nouă serie turcească. Este vorba despre proiectul Guzel Asklar Diyari

Publicat pe 29.07.2024 la 15:39 Actualizat pe 29.07.2024 la 16:16

Burak Berkay Akgul își continuă proiectele profesionale și se bucură de succes pe acest plan. Urmează să depășească cel mai dificil test din viața sa.

actriță zâmbește

Burak Berkay Akgul va experimenta primul său test adevărat într-o nouă serie turcească

Instagram

Burak Berkay Akgül s-a născut în Istanbul în 1997 și a devenit în timp unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Anii și-au spus cuvântul și pe măsură ce a avansat în cadrul serialelor și filmelor a reușit să demonstreze că își merită locul.

Burak Berkay Akgul va experimenta primul său test adevărat într-o nouă serie turcească

Actorul a luat parte în seria Maria și Mustafa în 2020 ( serial difuzat și pe Happy Channel) cu rolul Ruzgar. Ulterior, faima sa s-a extins în afara Turciei datorită diferitelor proiecte în care s-a implicat. A reușit să atragă atenția unei audiențe uriașe și rolul Kaya Tegin în seria de neuitat Destan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe pagina personală de instagram are peste 600 de mii de prieteni virtuali și a publicat până acum peste 60 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din vacanța pe care a petrecut-o alături de partenera sa din serialul Safir, cea cu care formează un cuplu și în viața reală.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au întâlnit cu fanii din Buenos Aires. Actrița a lăsat un mesaj emoționant pentru cei care le-au fost alături

Serialul Safir l-a adus pe actor în seria Safir între 2023 și 2024 și a dezvăluit că este un actor îndrăgit de către public. Nu a luat prin surprindere pe nimeni atunci când a dezvăluit că formează un cuplu cu Özge Yağız. Urmând succesul din serialul Safir, acesta a apărut ulterior în fața fanilor cu rolul Uzer în proiectul digital Ru, arată seriesturkish.com.

Acum, tânărul actor se pregătește profesional pentru o nouă serie. Özgü Kaya va fi noua parteneră a lui Burak Berkay Akgül în seria Güzel Aşklar Diyarı. Aceasta a cucerit publicul cu rolul său în Üç Kız Kardeş. De asemenea, Burak Berkay Akgül a reușit să rămână pentru multă vreme în atenția publicului cu rolul din seria Safir. Pe lângă faptul că va fi imaginea principală a noului proiect, Burak Berkay Akgul va înfrunta una dintre cele mai mari provocări din cariera sa.

Burak Berkay Akgul și Ozge Yagiz au experimentat fericirea într-un nou serial

Serialul Safir a dezvăluit una dintre cele mai impresionante povești de pe micile ecrane. I-a adus astfel pe Burak Berkay Akgul și Ozge Yagiz împreună, atât în cazul proiectelor profesionale cât și în viața reală. Aceștia au participat împreună în cadrul Turkey Youth Awards, acolo unde au primit un premiu important în carieră.

Citește și: Cum și-a surprins Serkan Çayoğlu faimoasa soție la Paris. Özge Gürel a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes

Actrița are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea apare cu mult diferită față de cum au cunoscut-o fanii în serialul Jurământul. Acolo a format un cuplu cu Gokberk Demirci, un alt actor îndrăgit din Turcia. Comentariile prezente ale internauților denotă faptul că mulți își doresc ca vedeta să revină la ceea ce a prezentat la început pe micile ecrane.

“Ce s-a întâmplat cu ea, și-a pierdut toată frumusețea”, “Nu mai este drăguță”, “Mi-e dor de vechea Ozge”, “Stilul ei se înrăutățește pe zi ce trece”, “Nu ți-a plăcut frumusețea ta din trecut”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de aceasta pe pagina personală.

În articolul

Burak Berkay Akgul va experimenta primul său test adevărat într-o nouă serie turcească. Este vorba despre proiectul Guzel Asklar Diyari

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de tramvai în care a murit angajatul SPP. Martorii, terifiați: "Vagonul l-a făcut praf!"
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x