Burak Berkay din serialul Safir surprinde cu o nouă campanie în mediul online. Ce a pregătit actorul

Publicat pe 08.11.2023 la 22:56 Actualizat pe 10.11.2023 la 15:37

Burak Berkay din serialul Safir surprinde cu o nouă campanie în mediul online. Actorul iubit de o comunitate imensă, promovează un produs natural, iar fanii l-au felicitat pentru inițiativă.

Serialul Safir a devenit rapid una dintre producțiile de succes care au adus bucurie și emoție serilor de luni pentru telespectatori. Cu o poveste impresionantă și o distribuție de talente, Safir a reușit să-și facă loc în inimile publicului din Turcia și din întreaga lume. Printre actorii cheie care au contribuit la succesul serialului se numără İlhan Șen, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül.

Burak Berkay din serialul Safir surprinde cu o nouă campanie în mediul online. Ce a pregătit actorul

Recent, Burak Berkay Akgül a surprins pe toată lumea cu o nouă inițiativă în mediul online. Acesta a început să promoveze sucurile naturale de fructe, ceea ce a declanșat o reacție puternică în rândul fanilor seriei Safir.

Cu o comunitate imensă de fani, Burak Berkay Akgül a reușit să adune un număr mare de urmăritori pe rețelele sociale, care sunt pasionați de personajul său și de talentul său actoricesc.

Reacțiile fanilor au fost ca o avalanșă, iar mulți dintre ei au fost surprinși și încântați de inițiativa actorului lor preferat. Fanii au apreciat faptul că Burak Berkay Akgül folosește platforma sa pentru a promova un stil de viață sănătos și consumul de produse naturale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul Safir, a cărui acțiune se desfășoară într-un cadru pitoresc din Ürgüp și Cappadocia, aduce în fața telespectatorilor povestea familiei Gulsoys și evenimentele dramatice care le schimbă viețile. Într-un episod recent, personajul interpretat de Burak Berkay Akgül, Yaman, a avut parte de o confruntare emoționantă cu Feraye, personajul interpretat de Özge Yağız. Această scenă a stârnit multe reacții și discuții printre fanii seriei Safir.

Într-un interviu recent, Burak Berkay Akgül a vorbit despre relația sa cu colega sa de platou, Özge Yağız, dezvăluind că au o comunicare excelentă și că se înțeleg foarte bine. Această armonie dintre cei doi actori se reflectă în mod evident pe ecran, contribuind la succesul serialului, potrivit magazinmahallesi.com.

Özge Yağız a adăugat că scenele de discuții sunt chiar mai plăcute decât cele bune și că regizorul poate obține aceeași eficiență de la amândoi datorită bunei lor comunicări.

În articolul

Burak Berkay din serialul Safir surprinde cu o nouă campanie în mediul online. Ce a pregătit actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Prinţesa mea nu mai e. El face puşcărie, dar fata mea putrezeşte în mormânt". Mama Monicăi, sfăşiată de durere: tânăra de 17 ani nu purta centura
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Cannes 2024. Rochii spectaculoase care au atras toate privirile în prima zi a Festivalului de Film
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x