Burak Deniz a ținut un discurs despre noul serial, în vreme ce Hande Erçel a preferat tăcerea deplină

Publicat pe 29.04.2023 la 14:19 Actualizat pe 29.04.2023 la 15:11

Vestea că Hande Erçel și Burak Deniz vor fi în protagoniștii noului serial numit İki Yabancı (Two Strangers), a apărut de mult timp în presă și pe rețelele de socializare, însă în vreme ce Hande Ercel a preferat să evidte declarațiile concrete cu privire la producție, Burak Deniz a deschis un dialog sincer.

Burak Deniz și Hande Erçel

Happy Channel/Getty Images

Zilele trecute, Hande Erçel a spus în declarația sa că încă nu s-a clarificat nimic. Actrița nu a oferit detalii despre serialul İki Yabancı. Actrița a declarat într-un interviu că la acel moment se află în discuții, dar nu este încă nimic clar, rămânând la astudia încă scenariul. Se pare că Hande Erçel nu a dorit să dea detalii despre proiect. Odată cu explicațiile lui Burak Deniz, s-a dovedit că lucrurile mergeau bine în serialul İki Yabancı și cei doi înaintează în proiect.

De ceva vreme se vehiculează că Burak Deniz și Hande Erçel vor reveni pe ecrane cu un nou serial TV intitulat İki Yabancı (Doi străini). Hande Erçel, pe de altă parte, a declarat că nu există încă o perspectivă completă cu privire la noul proiect. Actrița a declarat: "Vorbim despre proiecte. "Nimic nu este clar în acest moment", a spus ea, potrivit seriesturkish.com.

Ce spune Burak Deniz despre noul serial İki Yabancı în care va juca alături de Hande Erçel

Burak Deniz și Hande Erçel vor juca împreună în serialul İki Yabancı, care se așteaptă să fie una dintre producțiile eficiente ale noului sezon, iar detaliile vor apărea în curând. Cei doi deja au trecut de etapa luării deciziilor și s-au prezentat împreună pe platou.

Burak Deniz, la întrebarea reporterilor cu privire la serialul İki Yabancı, a declarat: "Nu este vorba de un serial de televiziune. Am început și noi repetițiile la cald. Am participat și la repetiții în localuri. Suntem entuziasmați. Eu și Hande ne cunoaștem deja. Sperăm că acest lucru se va reflecta ca un plus, suntem entuziasmați, suntem fericiți", potrivit seriesturkish.com.

Citește și: Când ar putea reveni Burak Deniz și Hande Erçel pe ecrane. Ultimele informații despre serialul TV İki Yabancı

Burak Deniz a fost primul care a anunțat oficial începerea pregătirilor pentru serialul İki Yabancı. În ciuda eforturilor lui Hande Erçel de a ascunde acest lucru, declarațiile colegului său de platou au lămurit lucrurile.

În articolul

Burak Deniz a ținut un discurs despre noul serial, în vreme ce Hande Erçel a preferat tăcerea deplină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x