Burak Deniz își sărbătorește ziua de naștere. Dacă ești fanul îndrăgitului actor turc, trebuie să știi aceste lucruri despre el

Publicat pe 17.02.2024 la 13:48 Actualizat pe 17.02.2024 la 14:12

Burak Deniz își sărbătorește ziua de naștere pe 17 februarie. Actorul născut în 1992 a devenit una dintre cele mai cunoscute persoane din Turcia la momentul actual.

actor poartă o cămașă neagră și zâmbește

Burak Deniz este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual

Profimedia Images

Burak Deniz este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului și-a construit o carieră incredibilă, însă a rămas la fel de discret în ceea ce privește viața personală. Născut pe 17 februarie 1991, și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni. Tematica a fost lumea lui Harry Potter. Fotografiile au fost făcute publice la categoria insta story pe pagina personală a sa.

Burak Deniz își sărbătorește ziua de naștere

La vârsta de 33 de ani se poate lăuda cu o carieră de succes, atât ca model cât și ca actor. A primit premii nenumărate pentru activitatea sa, printre care GQ Men of the Year în 2017 pentru rolul principal în Așk Laftan Anlamaz, cu personajul Murat. A fost crezut în Izmit, Turcia și a demonstrat că locul său merită să fie printre cei mai buni, date fiind proiectele profesionale în care s-a implicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă din adolescență a avut o înclinație spre actorie, așa că pe băncile facultății a studiat istoria artei. A început să muncească de când era elev de liceu, astfel că fiecare eveniment dedicat actoriei îl avea în prim-plan. La vârsta de 17 ani i s-a oferit primul proiect, asta după ce a fost observat de către unul dintre regizorii turci.

Este recunoscut ca și model, asta pentru că a pozat pentru cunoscute publicații din țara natală, dar și din lume, arată thecelebbio.com. Iubitor de animale, demonstrează acest lucru cu ajutorul postărilor din mediul online. S-a spus în repetate rânduri că seamănă cu Zayn Malik. Printre colaborările inedite pe care le-a realizat de-a lungul timpului se numără cea alături de un brad renumit de șampoane.

Chiar dacă este un fumător înrăit, nu promovează acest lucru și în postările sale își îndeamnă fanii să nu încerce acest obicei nociv. În timpul liber, preferă să se relaxeze în piscină.

Detalii despre Burak Deniz, actorul care este îndrăgit de o lume întreagă

De-a lungul carierei sale a jucat alături de actrițe precum Dilan Cicek Deniz sau Serenay Sarikaya or Hande Ercel. Cu toate că de fiecare dată a fost cuplat cu acestea, actorul a rămas la fel de discret în ceea ce-l privește. S-a fotografiat împreună cu colega de platou din Yarim Kalan Așklar ( serial din 2020), cea cu care a devenit și prieten.

Au călătorit împreună la munte și s-a zvonit că ar forma un cuplu. Cu toate acestea, au negat vehement și au dovedit că relația lor s-a păstrat la fel de intactă în ciuda trecerii timpului.

Serialul Shahmaran este difuzat pe una dintre platformele de streaming și este o producție care i-a adus lui Burak Deniz o nouă recunoaștere internațională. Alina Boz este o altă vedetă alături de care actorul a dovedit că își merită drepturile în serialul Marașli din 2021. Are peste 7 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate împreună cu o revistă de succes din țara natală.

În articolul

Burak Deniz își sărbătorește ziua de naștere. Dacă ești fanul îndrăgitului actor turc, trebuie să știi aceste lucruri despre el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x