Burak Deniz se află în vacanță. Cum petrece actorul din Turcia departe de agitația orașului

Publicat pe 03.07.2023 la 16:20 Actualizat pe 03.07.2023 la 16:43

Burak Deniz și-a bucurat fanii cu mai multe ipostaze din vacanță. Actorul se află departe de platourile de filmare.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră și barbă

Burak Deniz petrece zilele de vară în vacanță

Profimedia Images

În luna mai, actorul turc Burak Deniz a vizitat India. L-a întâlnit pe Aamir Khan și a subliniat că i s-a oferit un loc de muncă acolo. În prezent se află în vacanță.

Burak Deniz se află în vacanță

În cel mai recent interviu pentru o publicație din India, Burak Deniz a vorbit despre tot ceea ce înseamnă fanii săi de acolo, despre actorul preferat, dar și șansa de a fi un star pretutindeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-ar fi plăcut să vin mai demult aici în India pentru că vă cunosc cultura și îmi place totul, este incredibil. Știu asta în sufletul meu și vreau să știu mai multe. Dacă nu aș fi atât de ocupat cu atât de multe lucruri în țara mea, aș fi stat mai mult. Este o cultură uriașă aici.”, a spus Burak Deniz, potrivit hindustantimes.com. Cunoscut pentru proiectele Aşk Laftan Anlamaz, Shahmaran și The Ignorant Angels, acesta a vorbit despre un hobby îndrăgit de-al său și anume gastronomia.

“Îmi place mâncarea condimentată. De fiecare dată sunt atent, siguranța vine pe primul loc.”, a spus actorul. Cu toate că nu știa că are o comunitate uriașă de fani în India, a realizat în cele din urmă că ambele culturi sunt similare.

“Culturile noastre sunt similare și de aceea sunt apreciat. Proiectele noastre sunt pline de sensibilitate și de aceea ne înțelegem. Oamenii de aici mă văd ca un membru de familie. Este o experiență puternică pentru mine.”, a menționat actorul. Și-a dorit să-l salute pe actorul indian Aamir Khan, însă nu a avut ocazia de a-l întâlni în persoană. Cu toate acestea, a ținut să-i lase un mesaj. Burak Deniz are peste 6 milioane de fanipe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente vin din viața personală, asta pentru că actorul se află în vacanță.

Burak Deniz impresionează prin frumusețe și carismă

A călătorit la Mumbai și a reușit încă o dată să-și impresioneze fanii. A avut câteva momente care nu au trecut neobservate în mediul online. S-a întâlnit cu actorul Anil Kapoor în cadrul FICCI FRAMES 2023, eveniment ce a avut loc în Mumbai.

Mai multe ipostaze de-ale sale au fost surprinse pe internet. Actorul a purtat în general ținute de culoare neagră și a completat întregul look cu accesorii. Nu se teme să încerce mai multe ipostaze, printre care și cele fără tricou.

“Am început deja repetițiile. Le-am început de ceva timp, suntem entuziasmați. Eu și Hande ne cunoșteam deja. Cred că acest lucru se va reflecta și pe micile ecrane, suntem entuziasmați, suntem fericiți.”, a declarat Burak Deniz despre serialul în care va juca încă o dată alături de faimoasa Hande Erçel din Dragostea plutește în aer. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare la începuturile carierei și acum demonstrează încă o dată că formează un cuplu perfect pe micile ecrane.

“Burak este deja o persoană foarte specială pentru mine. Un partener cu care îmi place să lucrez. Am mai lucrat împreună. Acum am văzut amândoi același lucru. Ne-am schimbat foarte mult, am crescut., a spus actrița.

În articolul

Burak Deniz se află în vacanță. Cum petrece actorul din Turcia departe de agitația orașului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x