Burak Deniz și Hande Erçel sunt din nou în atenția publicului. În ce serial au jucat cei doi împreună

Publicat pe 03.08.2022 la 14:46 Actualizat pe 03.08.2022 la 15:43

Burak Deniz și Hande Erçel sunt din nou în atenția publicului ca și cuplu pe micile ecrane. Despre ce este vorba și în ce seriale au jucat împreună cei doi actori cunoscuți.

Burak Deniz zâmbește și Hande Ercel are părul desprins, coafat într-o parte

Burak Deniz și Hande Erçel

Profimedia Images/ Happy Channel

Hande Erçel și Burak Deniz sunt două vedete de succes din Turcia care de-a lungul timpului au reușit să-și facă simțită prezența pe micile ecrane. Cei doi au jucat împreună în serialul “Aşk Laftan Anlamaz”, producție ce acum este transmisă și în Bolivia. Chiar dacă filmările au încetat de multă vreme, aplauzele continuă să vină din partea celor care îi îndrăgesc.

Hande Erçel și Burak Deniz din nou în atenția publicului

S-a făcut cunoscută odată cu rolul său din “Dragostea plutește în aer” și a reușit să-și facă debutul în lumea întreagă cu interpretarea sa fără cusur. Astăzi, actrița este înconjurată de fani atât pe micile ecrane cât și în viața reală. Burak Deniz a cucerit inimile tuturor cu serialul “Maraşlı”. În prezent, Hande Ercel și Burak Deniz sunt două nume mari ale acestei industrii din Turcia. Deși în serialul care acum poate fi urmărit și în Bolivia cei doi se aflau la începuturile carierei, acum pot spune că totul merge așa cum și-au dorit încă de la început.

Telespectatorii vor avea astfel șansa să îi vadă din nou pe cei doi pe micile ecrane, asta pentru că serialul “ Aşk Laftan Anlamaz” este deja difuzat pe canalul Red Uno încă de la 1 august. O comedie romantică scrisă de Makbule Kosif și Eda Tezcan, produsă de Bi Yapım. Cu un total de doar 31 de episoade, serialul a fost urmărit datorită celor doi actori îndrăgiți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hande Ercel nu mai are nevoie de nicio prezentare. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia este actriță și model. Este cunoscută pentru multe seriale în care și-a făcut simțită prezența, însă cel emblematic este “Dragostea plutește în aer”. “Eda” va rămâne până la probe contrarii personajul care a făcut celebră. În celebrul serial, tânăra “Eda” încearcă să-și facă dreptate singură atunci când îl vede în facultatea sa pe “Serkan”, afaceristul din cauza căruia nu și-a mai putut continua studiile. De acolo și până la intrigi în toată regula mai este doar un pas.

Cine este Burak Deniz, actorul cunoscut din Turcia

Burak Deniz s-a născut la 17 februarie 1991 în Turcia și este ca și coleg sa de platou actor și model. Este cunoscut pentru rolul său “Murat Sarsılmaz” din seria “Aşk Laftan Anlamaz”. Deși s-a născut în Istanbul, actorul a copilărit în Izmit. Și-a început cariera profesională în 2011 cu rolul lui “Onur”. A studiat Istoria Artelor în cadrul facultății și a fost integrat în piese de teatru încă de pe vremea când se afla pe băncile școlii.

A fost descoperit ulterior de către regizorul Gökçe Doruk Erten, cel care l-a ajutat la începuturile carierei sale. Are peste 6 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde continuă să posteze fotografii atât din viața personală, cât și de pe platourile de filmare.

În 2015, Burak Deniz a jucat în serialul “Medcezir” ce a reprezentat o readaptare a serialului American de success “The O.C.”, creat de Josh Schwartz. În același an, actorul a apărut și în “Tatlı Küçük Yalancılar”, producție inspirată din serialul american “Pretty little liars”.

În articolul

Burak Deniz și Hande Erçel sunt din nou în atenția publicului. În ce serial au jucat cei doi împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x