Burak Deniz și Serenay Sarikaya au demonstrat că își merită poziția în topurile preferințelor cu serialul Șahmaran. Despre ce este vorba

Publicat pe 03.03.2024 la 12:30 Actualizat pe 03.03.2024 la 12:30

Burak Deniz și Serenay Sarikaya continuă să-și mențină cea mai bună poziție în topurile preferințelor fanilor. Serialul Șarmaran i-a luat prin surprindere pe fani.

actrița poartă o rochie neagră fără mâneci

Burak Deniz și Serenay Sarikaya au demonstrat că își merită poziția în topurile preferințelor cu serialul Șahmaran

Getty Images

Serialul Șahmaran este produs de către Timur Savcı și Burak Sağyaşa și a devenit pe parcurs una dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia. A fost prezentat în cadrul celei de-a 22-a ediții a Altınyıldız Classics Stars of the Year Award Ceremony ale căror premii sunt determinat de voturile studenților de la Yıldız Technical University. Astfel, au fost determinate cele mai importante nume din mediu, arte, sport și lumea afacerilor. Serialul Șahmaran a câștigat premiul Most Liked Digital Platform Series Award din 2023.

Burak Deniz și Serenay Sarikaya au demonstrat că își merită poziția în topurile preferințelor cu serialul Șahmaran

Au fost determinați 34 de câștigători din tot atâtea categorii diferite. Actorii principali din serialul Șahmaran, Burak Deniz și Serenay Sarikaya au participat în cadrul decernării premiilor pe 11 ianuarie în cadrul Yıldız Technical University Davutpaşa Congress and Culture Center.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serenay Sarikaya a fost cea care a ținut să-și exprime părerea cu privire la premiul pe care l-a ținut în mână alături de Burak Deniz.

“Șahmaran este un proiect pe care l-am implementat cu foarte multă credință în suflet și suntem mândri că seria este apreciată de studenții unei universități de prestigiu ca aceasta. Vă mulțumim pentru acest premiu. Cel de-al doilea sezon este foarte aproape, așa că stați aici!”, a declarat actrița.

În ceea ce-i privește pe producători, Timur Savcı și Burak Sağyaşar au ținut să lase câteva cuvinte în fața studenților care i-au votat: „Faptul că studenții ne-au votat, ne-a atins foarte mult. Este o bucurie și o plăcere să știm că am fost urmăriți într-un număr atât de mare în primele 6 luni de la premieră. Avem și alte povești pe care dorim să le împărtășim.”

Serenay Sarikaya este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până acum a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul mai multor ședințe foto.

Serenay Sarikaya și Kerem Bursin formează un cuplu. Ce spun publicațiile din Turcia

Ce se întâmplă la momentul actual între Serenay Sarikaya și fostul său partener, Kerem Bursin ? Cei doi au format un cuplu pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, nu au încetat niciodată să-și urmărească activitatea în mediul online. În prezent se spune că cei doi ar forma din nou un cuplu.

A fost Kerem Bursin cel care a negat zvonurile: “Se întâmplă într-un univers paralel.”, Cu toate că se vorbea despre o căsnicie, cei doi au decis să se despartă în 2019. Fanii au observat o activitate interesantă pe rețelele sociale, ceea ce i-a dus cu gândul la o împăcare între actori. Sora lui Kerem Bursin a devenit prietena virtuală a faimoasei Serenay Sarikaya. Serenay Sarikaya s-a născut pe 1 iulie 1992 în Ankara și a jucat în cele mai inedite seria din Turcia. Printre acestea se numără The family, Medcezir, Shahmaran și altele. Are 1.75 cm înălțime și are o carieră de model inedită.

În articolul

Burak Deniz și Serenay Sarikaya au demonstrat că își merită poziția în topurile preferințelor cu serialul Șahmaran. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x