Burak Özçivit a postat mai multe fotografii de la întâlnirea romantică alături de Fahriye Evcen. Ce au observat fanii

Publicat pe 10.07.2023 la 14:00 Actualizat pe 10.07.2023 la 09:28

Burak Özçivit a postat mai multe fotografii în care apare alături de Fahriye Evcen. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, însă fanii au observat altceva. Despre ce este vorba.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou închis la culoare

Burak Özçivit în Atena. 13 octombrie 2016

Profimedia Images

Burak Özçivit se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurt să dea viață celor mai memorabile personaje din seriale îndrăgite. Pe lângă o carieră profesională de succes, bărbatul este recunoscut drept un familist convins. Cele mai recente fotografii postate în mediul online stau mărturie a iubirii ce o poartă celor dragi.

Burak Özçivit a postat mai multe fotografii de la întâlnirea romantică alături de Fahriye Evcen

Căsătorit cu Fahriye Evcen încă din 2017, Burak Özçivit a impresionat de-a lungul timpului fanii de pretutindeni. Este un actor renumit, dar și un model de seamă, cunoscut mai ales pentru rolurile sale în producții precum Çalıkuşu (2013-2014) și Kara Sevda (2015-2017). Din 2003 a reușit să-și facă apariția pe micile ecrane și de atunci continuă să fie o prezență constantă atât pe micul ecran, cât și în mediul online.

Pe contul personal de Instagram are peste 21 de milioane de fani, dar și peste 300 de fotografii și filmulețe postate până la momentul actual. Printre imaginile care îl surprind pe platourile de filmare se numără și cele în care se află alături de familie. Soț și tată cu acte în regulă, Burak Özçivit a declarat de-a lungul timpului că i-ar plăcea să-și prioritizeze timpul în așa fel încât să-l petreacă mai mult alături de fiul său Karan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Hande Ercel, apariție de senzație în costum de baie. Puțini au avut ocazia sa o vadă așa

Momentele dintre cei doi sunt postate de cele mai multe ori pe internet, acolo unde actorul nu ezită să-și arate și partea neprelucrată a vieții sale. Cea mai recentă ipostată îl arată pe Burak Özçivit alături de Fahriye Evcen în cadrul unei întâlniri romantice. Cu toate acestea, fanii nu au putut să nu observe faptul că îndrăgostiții au ținut să-l ia alături și pe micuțul Karan. Cel mic nu lipsește niciodată din cadrul momentelor importante, indiferent de situație.

Burak Özçivit este un familist convins și demonstrează acest lucru în mediul online

Burak Özçivit a ținut să petreacă ziua de naștere a soției sale într-un mediu intim. Cu toate acestea, actorul a postat în mediul online o fotografie simplă, dar de efect ce i-a uimit pe fanii din lumea întreagă. Alături de fiul Karan și Fahriye Evcen, acesta nu ezită să mănânce înghețată, ba chiar să-și păteze tricoul alături de copilul său.

Deși de-a lungul timpului au existat zvonuri cum că Burak Özçivit și Fahriye Evcen, iată că îndrăgostiții au demonstrat de fiecare dată că dragostea lor este mai presus de orice. Actrița le-a arătat tuturor printr-o fotografie reprezentativă faptul că familia sa reprezintă totul pentru ea. În ciuda trecerii timpului, îndrăgostiții se iubesc mai mult ca oricând.

Citește și: Ozge Yagiz, tot mai vizibilă după despărțirea de Gokberk Demirci. A îmbrăcat o rochie care creează o iluzie optică ce a atras imediat atenția. Fanii au fost uluiți

De altfel, Fahriye Evcen a declarat că renunță la rolul său într-unul dintre serialele de succes pentru a putea fi în permanență alături de fiul său, Karan. Actrița a declarat că nu poate pierde cei mai frumoși ani din viața fiului său fără să-i fie alături. De asemenea, fanii au sprijinit-o în acest demers și i-au oferit tot suportul necesar. Cât despre partenerul său, acesta nu se dezice de la aparițiile personale pe internet.

În articolul

Burak Özçivit a postat mai multe fotografii de la întâlnirea romantică alături de Fahriye Evcen. Ce au observat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x