Burak Özçivit apare într-o fotografie de pe platourile de filmare. Cum se arată fanilor îndrăgitul actor

Publicat pe 22.09.2022 la 13:53 Actualizat pe 22.09.2022 la 14:32

Burak Özçivit apare într-o fotografie de pe platourile de filmare. Cum se arată fanilor îndrăgitul actor.

Burak Özçivit poartă o cămașă albă și un sacou negru și zâmbește

Burak Özçivit în Atena. 13 octombrie 2016

Profimedia Images

Burak Özçivit reușește cu fiecare apariție a sa să fie o altă bucată pe harta cinematografiei turcești. De-a lungul timpului a interpretat personaje ce i-au căzut ca o mănușă și astfel și-a construit o întreagă armată de fani. Pe conturile de socializare nu uită niciodată să le arate internauților atât imagini din viața personală, cât și cea profesională.

Burak Özçivit apare într-o fotografie de pe platourile de filmare

Se numără printre cei mai cunoscuți actori din Turcia și a reușite în repetate rânduri să demonstreze că nu este doar o figură frumoasă pe sticlă. Are peste 20 de milioane de fani pe contul personal de Instagram și continuă să rămână pe primele locuri în topurile preferințelor. Cu peste 400 de fotografii și filmulețe postate în mediul online, Burak Özçivit nu mai are nevoie de nicio prezentare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este un bărbat de succes atât în viața profesională, cât și în cea profesională și de cele mai multe ori își arată cu mândrie fiul în cele mai emoționante ipostaze. Cea mai recentă fotografie urcată de actor pe rețelele sociale îl arată pe platourile de filmare, acolo unde râde cu poftă alături de colegii săi. Este de asemenea imaginea mai multor branduri de succes și a realizat campanii creative atât offline cât și online.

Citește și: Ozge Gurel, tot mai îndrăzneață, după succesul obținut din filmele cu Can Yaman. Cum a apărut actrița

“Râdem cu toții”, a scris Burak Özçivit în dreptul postării sale, iar peste 2 mii de comentarii au fost lăsate din partea celor care îl îndrăgesc. Actorul a participat recent în cadrul Tashkent Film Festival, acolo unde personalități din lumea filmului au fost prezent pe covorul roșu. Cu toate acestea, un eveniment inedit le-a atras atenția jurnaliștilor. Se pare că vedeta și regizorul de origine turcă Serdar Gökhan au avut parte de o mică altercație pe tot parcursul evenimentului. Fanii lui Burak Özçivit i-au ținut partea și au lăsat pe pagina personală mai multe comentarii de susținere.

Ce s-a întâmplat în spatele scenei între Burak Özçivit și Serdar Gökhan

Conflictul ce s-a petrecut între Burak Özçivit și Serdar Gökhan a reușit să zguduie întreaga comunitate actoricească. În cadrul unui festival important de film din Uzbekistan, marele actor s-a simțit jignit de anumite fapte realizate de colegul său cu care a jucat într-un serial cunoscut, așa că a făcut mai multe declarații la adresa acestuia.

I-a sugerat pentru început să ia lecții de actorie și să continue această meserie odată ce va avea o diplomă în acest sens, arată hurriyet.com.tr. Burak Özçivit este un actor și model de origine turcă născut pe 24 decembrie 1984. Este căsătorit cu frumoasa Fahriye Evcen încă din 2017 și împreună au un băiețel pe nume Karan. În prezent cei doi îndrăgostiți așteaptă cel de-al doilea copil și se bucură de clipele petrecute împreună.

Citește și: Alp Navruz surprinde cu o fotografie de revistă alături de Ayça Ayşin Turan. Cum arată îndrăgostiții

Cu toate că s-a vehiculat că viața sa amoroasă ar fi pe sfârșite, de-a lungul timpului pozele postate în mediul online au demonstrat contrariul. A fost invitat special în cadrul festivalului de film din Uzbekistan împreună cu Nurgul Yesilcay și cei doi au stat unul lângă celălalt în cadrul evenimentului difuzat pe micile ecrane.

În articolul

Burak Özçivit apare într-o fotografie de pe platourile de filmare. Cum se arată fanilor îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x