Burak Özçivit, apariții inedite în mediul online. Cum arată actorul atunci când nu se află pe platourile de filmare

Publicat pe 11.04.2022 la 13:00 Actualizat pe 10.04.2022 la 15:53

Burak Özçivit și-a uimit fanii din mediul online cu cele mai recente apariții. Cum arată actorul atunci când nu se află pe platourile de filmare și nu este înconjurat de o armată de specialiști.

Burak Özçivit poartă o cămașă albă și un costum albastru. Actorul se află pe scenă și ține un discurs

Burak Özçivit, apariție inedită în mediul online

Profimedia Images

Burak Özçivit se află pe lista celor mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Indiferent că vorbim despre aparițiile sale de pe micile ecrane sau de pe rețelele sociale, vedeta reușește să cucerească publicul din întreaga lume.

Nu doar că este un actor desăvârșit, dar Burak Özçivit a demonstrat că este și un tată și un soț devotat, asta după ce a postat nenumărate fotografii alături de familie pe paginile de socializare.

Burak Özçivit, apariții inedite în mediul online

Burak Özçivit uimește cu fiecare apariție în mediul online, însă de această data și-a surprins urmăritorii cu câteva fotografii realizate în propria casă, acolo unde obișnuiește să se odihnească după o zi grea petrecută pe platourile de filmare. Indiferent că vorbim despre o ținută elegantă sau casual, actorul strălucește în orice fel de moment.

Burak Özçivit a postat o serie de fotografii realizate în diferite unghiuri, asta pentru a demonstra că orice ar face, este la fel de chipeș. Fanii nu au rămas indiferenți la postarea actorului lor preferat și i-au lăsat rapid mai multe comentarii. Peste 700 de mii de aprecieri și mai multe de 3 mii de comentarii a primit vedeta din Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești minunat”, “Frumusețe”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Cu toate acestea, au fost câțiva curioși care au vrut să afle ce se întâmplă cu podoaba capilară a vedetei, asta pentru că de obicei, atunci când se află pe platourile de filmare, Burak Özçivit este îngrijit de o armată de stiliști.

Actorul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de colega sa de platou, Fahriye Evcen. Din dragostea celor doi s-a născut micuțul Karan. Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre importanța succesului în viața sa și cum își gestionează fiecare zi atunci când se află departe de familie.

Burak Özçivit, un actor desăvârșit și un tată model

“Succesul pare a fi atât de important pentru toată lumea încât fiecare vrea să fie desfăvârșit pe cont propriu. Succesul este motivația noastră cea mai mare. Ne conectează cu viața și ne facem să vrem să devenim mai mult decât suntem. Succesul te face să fii fericit, în viață, în familie, în relații. Cred că succesul este foarte important pentru noi toți.”, a mărturisit Burak Özçivit, conform Seriesturkish.com.

Cât despre fiul său Karan, actorul a mărturisit că îl pune pe micuț la culcare în fiecare zi atunci când se întoarce de pe platourile de filmare. „Karan îmi vine în minte în fiecare minut al vieții. Îl pun la somn în fiecare zi când vin acasă de la muncă. Tot ceea ce-l adoarme pe domnișor sunt stelele. Nu adoarme până nu le vede. Îl scoatem afară în grădină și imediat i se face somn.”, a mai spus actorul.

Burak Özçivit are peste 20 de milioane de urmăritori pe pagina personală de Instagram, acolo unde a postat până acum 327 de fotografii și filmulețe, atât din viața personală, cât și din cea profesională. Burak Ozcivit apare întotdeauna serios, atât pe micile ecrane, cât și în fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale. Cu toate astea, actorul a decis să-și surprindă urmăritorii, așa că s-a fotografiat în casă, într-un mediu sigur.

În articolul

Burak Özçivit, apariții inedite în mediul online. Cum arată actorul atunci când nu se află pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x