Burak Özçivit are o soție superbă și un copil minunat, însă puțini știau că are și o soră. Cum arată aceasta

Publicat pe 13.03.2022 la 20:10 Actualizat pe 14.03.2022 la 09:43

Burak Özçivit este unul dintre cei mai cunoscuți actori de origine turcă și are la activ milioane de fane în întreaga lume. Toate știu că bărbatul are o soție superbă și un copil minunat, însă puțini cunosc detalii despre sora acestuia.

Burak Ozcivit poartă un tricou negru și un sacou albastru închis

Burak Ozcivit are în pozele de pe rețelele de socializare alături de sora sa

Profimedia

Burak Özçivit a reușit de-a lungul timpului să câștige simpatica publicului datorită talentului său, dar și frumuseții de necontestat. Chiar dacă are milioane de fane în întreaga lume, bărbatul nu are ochi decât pentru o singură persoană, soția lui, cu care are și un copil.

De când Burak Özçivit și soția lui și-au întregit familia, cei doi au rămas pe prima pagină a ziarelor mult timp. Cu toate că fanii și-au dorit să afle cât mai multe detalii despre actorul de origine turcă, iată că recent aceștia au aflat că Burak are și o soră.

Acesta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de Burçun Özçivit, cea care îi este soră.

Cum arată sora celebrului actor Burak Özçivit

Burçun Deniz este sora cunoscutului Burak Özçivit și ce putem spune la momentul actual despre frumoasa femeie este că a fost căsătorită cu Ahmet Deniz din 2014 până în 2019. Aceasta are și o fetiță, nepoată al lui Burak Özçivit.

Actorul și sora lui au o relație specială, asta dacă e să ne luăm după fotografiile postate de amândoi pe rețelele de socializare. Deși a divorțat, Burcun Deniz reușește cu brio să-și mențină fizicul de invidiat și să se ocupe de fiica ei pe care o iubește nespus.

Burak Özçivit este cunoscut ca un bărbat familist, căruia îi pasă de ceea ce se întâmplă cu cei dragi. Conform fotografiilor postate în online, acesta este întotdeauna alături de familie, cu care merge în fiecare vacanță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă Burak Özçivit se numără acum printre cei mai apreciați și iubiți actori din Turcia, asta nu înseamnă că soția lui, frumoasa Fahriye Evcen Özçivit este total străină de lumea mondenă. Aceasta este născut pe 4 iunie 1986 și este de profesie actriță, având în vedere că s-a îndrăgostit de soțul ei chiar pe platourile de filmare. Iubirea dintre ei a rezistat trecerii timpului și chiar dacă gurile rele nu le dădeau speranțe pentru o relație mai lungă, iată că cei doi și-au întemeiat o familie mare și frumoasă.

Cine este soția lui Burak Özçivit

Fahriye Evcen este cunoscută pentru rolurile sale pe care le-a interpretat fără greș în diverse seriale turcești. Printre producțiile importante se numără și “Yaprak Dökümü”, care a fost adaptat după un celebru roman cu același nume.

Soția lui Burak Özçivit a cunoscut faima încă de mică, atunci când a participat la un program pentru tinerii interesați de lumea televiziunii, astfel că producătorul İbrahim Mertoğlu a remarcat-o și i-a oferit o șansă.

Burak Özçivit nu este doar un actor cunoscut, dar reușește cu ușurință să apară în reclame la brand-uri importante pe care le și promovează. Actorul are peste 19 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde aceștia așteaptă cu sufletul la gură vești din partea acestuia.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și au ajuns să-și întregească destinele în 2017, atunci când s-au căsătorit. Burak Özçivit este născut pe 24 decembrie 1984 și este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia la momentul actual.

În articolul

Burak Özçivit are o soție superbă și un copil minunat, însă puțini știau că are și o soră. Cum arată aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x