Burak Özçivit avansează în carieră, însă Fahriye Evcen stagnează. Fanii își doresc ca vedeta să revină pe micile ecrane

Publicat pe 01.02.2024 la 12:59 Actualizat pe 01.02.2024 la 13:25

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează un cuplu îndrăgit, însă dinamica lor în viața profesională este extrem de diferită.

actor poartă un tricou alb și bluză închisă la culoare

Burak Özçivit avansează în carieră, însă Fahriye Evcen stagnează

Profimedia Images

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Își continuă viața personală la intensitate maximă și recent au sărbătorit ziua de naștere a micuțului Kerem, cel de-al doilea fiu al cuplului.

Burak Özçivit avansează în carieră, însă Fahriye Evcen stagnează

Îndrăgostiții au împreună doi copii și se bucură de viața pe care și-au construită împreună. În timp ce actriță se ocupă exclusiv de creșterea micuților, marele actor Burak Özçivit continuă să joace în seriale de succes și apare în mediul online în cadrul campaniilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La momentul actual vorbim despre Kuruluș Osman, serial care continuă de mai bine de 5 ani. Chiar dacă a primit tot mai multe critici în primul sezon, fanii i-au apreciat efortul de la început până la sfârșit. Aceștia l-au susținut întotdeauna și prietenii virtuali îi oferă comentarii pozitive pe pagina personală de instagram.

Datorită dezvoltării poveștii în cel de-al doilea sezon, Burak Özçivit a reușit să aibă o performanță incredibilă în multele scene care au urmat. Acesta se află într-un proces de a demonstra că este pregătit să-și construiască o carieră de succes pe viitor. De cealaltă parte, Fahriye Evcen nu se poate ocupa la momentul actual de proiectele profesionale. Acestea i-ar răpi fără doar și poate din timpul petrecut cu copiii, fiind interesată de această parte a vieții sale la momentul actual.

Născută în Germania în 1986 a fost văzută pentru prima oară pe micile ecrane în 2005, atunci când a jucat în serialul Çalıkuşu – Pitulicea. De altfel, acolo l-a și cunoscut pe actualul său soț. Chiar dacă s-a zvonit în repetate rânduri că cei doi ar avea probleme în cuplu, în cele din urmă au demonstrat că se potrivesc exact ca la început. Cei doi au dezvoltat o armonie incredibilă în cadrul relației. Actrița a apărut pentru ultima oară în proiectul Alparslan Büyük Selçuklu cu rolul Akça Hatun.

Fanii se așteaptă ca vedeta să revină curând pe micile ecrane. Actrița a lăsat mai multe declarații în fața jurnaliștilor: „Există proiecte noi, dar e vorba despre un serial de televiziune. Nu vreau să creez așteptări încă de pe acum, trebuie să vorbim mult în această privință. Să ne calmăm până atunci, am un interviu pentru o reclamă.”

Cum decurge în prezent relația dintre Fahriye Evcen și Burak Özçivit

Nu se cunoaște încă momentul perfect în care actrița va reveni pe micile ecrane, însă nimic nu este imposibil în acest sens. Cei doi și-au luat recent o scurtă vacanță pentru a oferi prioritate celor doi copii. Recent au sărbătorit ziua de naștere a micuțului Kerem. Actorul are 25 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare, dar și din cadrul momentelor personale. Recent au dezvăluit identiatea micuțului Kerem după ce o lungă perioadă de timp au ținut să i-o ascundă. Au fost lăudați pentru ținutele pe care le-au abordat în cadrul vacanței la munte.

În articolul

Burak Özçivit avansează în carieră, însă Fahriye Evcen stagnează. Fanii își doresc ca vedeta să revină pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x