Burak Özçivit demonstrează că este un tată devotat. Actorul turc s-a fotografiat în ipostaze emoționante alături de fiul Karan

Publicat pe 09.11.2022 la 10:51 Actualizat pe 09.11.2022 la 11:34

Burak Özçivit demonstrează că este un tată devotat. Actorul turc s-a fotografiat în ipostaze emoționante alături de fiul Karan.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou închis la culoare

Burak Özçivit demonstrează că este un tată devotat și postează în mediul online fotografii cu fiul său Karan

Profimedia Images

Burak Özçivit este un actor și model de origine turcă recunoscut pentru rolurile sale din “Çalıkuşu” și “Kara Sevda”. De-a lungul carierei sale a interpretat personaje ce i-au adus succes pretutindeni, nu doar în țara sa natală. S-a născut pe 24 decembrie 1984 în Istanbul și a demonstrat de-a lungul timpului că este un profesionist adevărat. Este căsătorit cu frumoasa Fahriye Evcen încă din 2017 și este tăticul unui băiețel. De asemenea, urmează să-și mărească familia cu încă un membru.

Burak Özçivit demonstrează că este un tată devotat

Deși este ocupat cu cariera profesională, Burak Özçivit nu uită că este și capul familiei sale. Cele mai recente ipostaze din mediul online demonstrează cu prisosință acest lucru. Împreună cu Fahriye Evcen și-a anunțat fanii că va deveni tătic pentru a doua oară. Surprins că fanii au aflat acest detaliu imediat după detaliile oferite de doctor, a oferit câteva declarații pe acest subiect în fața reporterilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-una dintre fotografiile recente, Burak Özçivit apare împreună cu fiul Karan în camera micuțului. Este pentru prima oară când actorul lasă la iveală o astfel de încăpere din locuința sa. A primit peste 3 mii de comentarii din partea fanilor, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 20 de milioane de fani pe contul personal de Instagram. Cea care a lăsat primele cuvinte a fost chiar Fahriye Evcen, iar internauții nu și-au putut ține ascunsă emoția.

Citește și: Alp Navruz din „Ține-mă de mână” surprinde cu un costum inedit. Ținuta aleasă îi subțiază vizibil talia

“Va veni timpul și pentru cel de-al doilea copil, este timpul să te relaxezi”, “Sunteți minunați”, “Vă ador pe tine și fiul tău”, “Ce frumos că îți petreci timpul cu micuțul”, au fost doar câteva dintre comentariile celor ce îl îndrăgesc. Burak Özçivit s-a căsătorit cu faimoasa Fahriye Evcen acum 5 ani, iar actorul a devenit tătic pentru prima oară în 2019. Cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară. Actrița este însărcinată în luna a 6-a și ultimele două fotografii o arată cu burtica de gravidă.

Cine este Burak Özçivit, celebrul actor din Turcia

Burak Özçivit are o soră pe nume Burçun Özçivit și este absolvent al unei facultăți de arte. În 2003 a fost ales drept cel mai bun model al Turciei, iar după acea perioadă a reușit să-și concretizeze pasiunea pentru această meserie. A fost ales pe locul doi ca cel mai bun model al lumii. Cu toate că actorul este faimos în toată lumea, și sora sa este la fel de apreciată.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine în atenția fanilor pe coperta unei reviste cunoscute. Vedeta și-a schimbat complet imaginea

Internauții laudă frumusețea lui Burçun Özçivit și spun că această seamănă fără doar și poate cu îndrăgitul actor. Pe profilul personal fotografiile sunt private, însă cele mai multe dintre acestea sunt disponibile pe internet. De asemenea, Burak Özçivit nu ezită să posteze imagini cu sora sa mai mare.

“Fratele și sora seamănă unul cu celălalt”, arată internauții în mediul online. Se pare că Burak Özçivit va deveni încă o dată tată de băiețel. Cât despre Fahriye Evcen, aceasta este la fel de îndrăgită în mediul online. Cu peste 13 milioane de fani, actrița se bucură de succes pe toate planurile.

În articolul

Burak Özçivit demonstrează că este un tată devotat. Actorul turc s-a fotografiat în ipostaze emoționante alături de fiul Karan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x