Burak Özçivit în atelier. Actorul își confecționează singur recuzita pentru seriale

Publicat pe 06.01.2022 la 12:15 Actualizat pe 06.01.2022 la 13:02

Burak Özçivit nu este doar o figură frumoasă pe micile ecrane. Actorul își confecționează singur recuzita pentru seriale și învață întotdeauna cum să folosească armele din seriale. Despre ce este vorba.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou închis la culoare

Burak Özçivit își confecționează singur recuzita pentru seriale

Profimedia Images

Burak Özçivit se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolurilor cu mesaj puternic, bărbatul a reușit într-un timp foarte scurt să-și construiască o întreagă armată de fani din întreaga lume.

Are o familie frumoasă, o carieră de succes și reușește să fie întotdeauna foarte implicat în orice poveste, indiferent de situație. La fel s-a întâmplat și de această dată, căci actorul le-a arătat tuturor cum se pregătește înainte de apariția pe platourile de filmare.

Burak Özçivit în atelier, și-a dezvăluit secretul rolurilor sale

În cele mai noi fotografii din online, Burak Özçivit apare alături de Hakan Osman Secgin într-un atelier special. Cei doi au planuri mari, asta pentru că celebrul actor este pregătit să își confecționeze singur recuzita pentru seriale.

A învățat echitație, știe să călărească, acum a venit momentul ca Burak Özçivit să demonstreze că nu este doar o figură frumoasă pe micile ecrane. Acesta a învățat să-și creeze singur arcul cu săgeți, o altă armă de care are nevoie în seriale. Postarea a primit peste 4 mii de comentari și peste 500 de mii de aprecieri, dar nu este de mirare având în vedere că actorul și-a strâns de-a lungul timpului o comunitate frumoasă de fani pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 19 milioane de internauți care îl urmăresc, Burak Özçivit se poate mândri cu faptu că a reușit să facă o impresie bună datorită rolurilor sale. În fotografiile postate în preajma sărbătorilor, Burak Özçivit apare alături de soția sa Fahriye Evcen, cea alături de care are și un copil, Karan. Micuțul a văzut lumina zilei pe 13 aprilie 2019.

Nu doar că fanii l-au văzut astfel pe Burak Özçivit într-o ipostază cu totul nouă, dar romantismul pe care acesta l-a afișat alături de partenera sa i-a înduioșat pe internauți. Aceleași fotografii au fost postate și pe pagina de socializare a actriței.

Burak Özçivit, romantic alături de soție în online

Chaudhry Burak Özçivit, pe numele său real, a început o relație amoroasă cu Fahriye Evcen încă din 2013, însă au devenit soț și soție în 2017. De-a lungul timpului, despre cei doi au existat nenumărate zvonuri, de la adulter până la despărțire, însă de fiecare dată cei doi îndrăgostiți au negat.

Dragostea lor este mai presus de ecrane și de fiecare dată când postările lor ajung în mediul online, fanii îi îndrăgesc imediat. Recent, s-a zvonit că între cei doi ar exista o ruptură, însă imediat după aceste zvonuri, îndrăgostiți le-au transmis fanilor că nu poate fi vorba despre despărțire.

Atât Burak Özçivit cât și Fahriye Evcen au postat aceeași fotografie în online și astfel știrile s-au risipit imediat.

“Nu este vorba despre așa ceva. Știri făcute din plictiseală. Nu este niciun adevăr aici, nu știu de ce au apărut aceste zvonuri, cred că este vorba de plictiseală.”, a mărturisit actrița la momentul respectiv.

După această declarație, a venit momentul ca vedeta să nu lase lucruri nerezolvate și să posteze o fotografie edificatoare asupra relației cu Burak Özçivit. La scurt timp, aceasta a continuat seria pozelor romantice.

În articolul

Burak Özçivit în atelier. Actorul își confecționează singur recuzita pentru seriale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x