Burak Ozcivit își petrece timpul liber alături de copil când nu se află pe platourile de filmare. Cum a fost surprins actorul

Publicat pe 02.12.2021 la 15:51 Actualizat pe 02.12.2021 la 15:52

Burak Ozcivit este unul dintre marii actori care a reușit să atragă atenția telespectatorilor din întreaga lume după lansarea serialului “Suleyman Magnificul”. Când nu se află pe platourile filmare, bărbatul își petrece timpul liber alături de copil. Cum a fost surprins actorul.

Burak Ozcivit poartă un costum negru și o cămașă albă

Burak Ozcivit la ceremonia de deschidere a MIPCOM în 2019

Profimedia Images

Actorii turci au reușit rapid să acapareze atenția telespectatorilor grație poveștilor de dragoste pe care le arată pe micile ecrane. Burak Ozcivit este unul dintre cei care și-au creat rapid o imagine în lumea spectacolului și a reușit să ajungă la inimile a milioane de fani.

În luna aprilie a acestui an, îndrăgitul actor a celebrat un eveniment foarte important în familie și anume ziua de naștere a fiului său. Burak Ozcivit și soția lui au postat imagini emoționante pe rețelele de socializare, acolo unde fanii i-au coplești cu aprecieri și comentarii.

Recent, într-o altă postare, bărbatul le-a arătat celor care îl îndrăgesc, momentele prețioase pe care le petrece alături de fiul său, Karan.

Burak Ozcivit își petrece timpul liber alături de copil

Pentru cei 19 milioane de fani de pe contul personal de Instagram, fiecare postare a lui Burak Ozcivit reprezintă o bucurie enormă. Actorul postează imagini și filmulețe de pe platourile de filmare, dar și din viața personală.

Burak Ozcivit s-a născut la 24 decembrie 1984 și este un cunoscut actor și model din Turcia. Actorul a absolvit “Marmara University”, acolo unde a studiat fotografie și arte. În 2003, acesta și-a început cariera de model în țara sa natală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În anul 2005, a fost pe locul doi în topul celor mai bune modele din lume. Cariera lui Burak Ozcivit ca și actor a început în 2006, într-un serial de televiziune. Bărbatul a jucat și într-o adaptarea turcească a serialului “Gossip Girl”.

Burak Ozcivit s-a însurat cu colega lui de platou, Burak Ozcivit, în 2017, iar în 2019 cei doi au devenit părinții unui băiețel.

Cine este Burak Ozcivit, noua senzație a serialelor turcești

Burak Ozcivit nu se sfiește să le arate urmăritorilor săi momente din viața personală, astfel că acesta demonstrează nu doar că este un actor desăvârșit, ci și un tată și un soț devotat. Bărbatul le-a arătat fanilor lui momentele emoționante pe care le petrece alături de fiul său, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Recent, Burak Ozcivit a fost la pescuit, o activitate pe care o practică regulat. Acolo a fost însoțit de micuțul său. Deși îi place să-și petreacă timpul pe platourile de filmare, bărbatul nu ezită să aleagă minutele de liniște în compania familiei.

Soția lui Burak Ozcivit a împărtășit o serie de fotografii în mediul online, acolo unde le-a arătat fanilor cum a fost la ziua de naștere a celui mic. Evenimentul s-a desfășurat în condiții de siguranță, conform restricțiilor în vigoare.

Fanii nu s-au putut abține să nu remarce cât de mult seamănă Karan cu tatăl său, astfel că l-au copleșit pe faimosul actor cu aprecieri pe bandă rulantă.

Burak Ozcivit a atins în anul 2011 un alt fel de notorietate, atunci când a început să joace în serialul mperiul Otoman, Un secol minunat. Mai târziu, Ozcivit a jucat în filmul Kardeșim Benim, interpretându-l pe Murat Boz. În 2015, Burak a jucat în serialul turcesc Kara Sevda în rolul lui Kemal Soydere. Özçivit este, de asemenea, producătorul BRK'S Production.

În articolul

Burak Ozcivit își petrece timpul liber alături de copil când nu se află pe platourile de filmare. Cum a fost surprins actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x