Burak Ozcivit pe bicicletă. Ipostaza în care actorul a fost văzut rareori

Publicat pe 12.06.2022 la 20:00 Actualizat pe 12.06.2022 la 20:08

Burak Ozcivit apare întotdeauna serios, atât pe micile ecrane, cât și în fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale. Cu toate astea, actorul a decis să-și surprindă urmăritorii, așa că s-a fotografiat pe bicicletă și a făcut totul public.

Burak Ozcivit poartă o cămașă albă, sacou negru și papillon

Burak Ozcivit în cadrul unei ceremonii la Cannes în anul 2019

Profimedia Images

Burak Ozcivit, unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, apare întotdeauna serios, atât pe micile ecrane, cât și în fotografiile din online. Are o familie mare și fericită, dar datorită rolurilor pe care le-a interpretat lumea l-a perceput întotdeauna ca un bărbat serios și rigid.

Pentru a demonstra contrariul, vedeta a postat două fotografii pe contul personal de Instagram în care apare pe bicicletă și cu zâmbetul pe buze.

Fanii nu au rămas indiferenți, așa că l-au acaparat cu aprecieri și comentarii, fiind unul dintre cei mai urmăriți actori turci din online.

Burak Ozcivit pe bicicletă în cele mai noi fotografii din online

În cea mai nouă fotografie postată pe contul personal de Instagram, Burak Ozcivit apare în pantaloni alb, tricou de aceeași culoare și o cămașă în carouri. Actorul are un ghiozdan în spate și zâmbește. Burak Ozcivit stă lângă o bicicletă și pare mai fericit ca oricând. Contrar pozelor pe care le postează în general, de data aceasta vedeta și-a surprins fanii.

Peste 2 mii de comentarii și 200 de mii de aprecieri a primit Burak Ozcivit în dreptul postării. În dreptul acesteia, Burak Ozcivit a lăsat doar un emoji reprezentând soarele, semn că vremea ține cu el pentru a-și desfășura în liniște activitățile preferate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Iubesc”, “Câtă perfecțiune”, “Cel mai bun actor”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsat de internauți. Cu peste 19 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Burak Ozcivit se numără printre cei mai iubiți actori turci.

Printre fotografiile pe care le postează în online, se numără și cele alături de familie. Burak Ozcivit este însurat cu frumoasa vedetă Fahriye Evcen încă din 2017 și au împreună un copil, micuțul Karan.

Burak Ozcivit s-a născut pe 24 decembrie 1984 în Turcia și a reușit să-și construiască o carieră în lumea mondenă datorită determinării și felului de a fi. A început ca model, ulterior fiind implicat în cât mai multe producții de succes.

Cine este Burak Ozcivit

În 2003, Burak Ozcivit a fost ales Top Model al Turciei și a început să lucreze cu diferite case de modă. În 2005, a fost ales pe locul doi ca fiind cel mai bun model din lume. Cariera lui Ozcivit a început în 2006 în serialul “Eksi 18”. Actorul s-a îndrăgostit de colega lui de platou, Fahriye Evcen și cei doi s-au logodit în data de 9 martie 2017 în Germania. Cei doi s-au căsătorit pe 29 iunie 2017, iar fiul lui Karan a venit pe lume în data de 13 aprilie 2019.

A primit nenumărate premii de-a lungul timpului printre care “Actorul anului” în cadrul “GQ Men of the Year” în 2012, dar și “Best Actor of the Year” oferit de “Golden Palm Awards” în 2021.

A jucat în cinci filme, dar și în nenumărate seriale care l-au plasat pe cele mai bune locuri în topurile internaționale.

Burak Ozcivit nu este doar o figură frumoasă și un actor de renume, dar a reușit de-a lungul timpului să ajute și familiile nevoiașe, atunci când au avut nevoie.

În articolul

Burak Ozcivit pe bicicletă. Ipostaza în care actorul a fost văzut rareori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x