Burak Özçivit petrece timp de calitate cu fiul Karan. Cei doi s-au fotografiat în piscină

Publicat pe 02.01.2024 la 20:06 Actualizat pe 02.01.2024 la 11:15

Burak Özçivit petrece timp de calitate alături de fiul Karan. Cei doi s-au fotografiat în piscină, acolo unde au petrecut momente de neuitat.

Burak Özçivit poartă o cămașă albă și un sacou negru

Burak Özçivit petrece timp de calitate cu fiul Karan

Profimedia Images

Burak Özçivit se numără printer cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Pe lângă faptul că are o carieră de succes, se bucură de familie și petrece timp de calitate cu cei dragi.

Burak Özçivit petrece timp de calitate cu fiul Karan

Născut pe 24 decembrie 1984, este actor și model fiind cunoscut pentru rolurile sale în cele mai inedite seriale din țara natală. A jucat și alături de actuala soție, Fahriye Evcen în două producții de succes. S-au căsătorit în 2017 și în prezent se bucură de cei doi copii împreună. Are peste 20 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea sunt alături de fiul Karan. Celebrul actor petrec timp de calitate cu micuțul, cei doi bucurându-se de anotimpul călduros, în piscină. Micuțul s-a născut în 2019 și este primul copil al cuplului. La începutul anului 2023 au devenit părinți pentru a doua oară, atunci când l-au strâns în brațe pe Kerem, cel de-al doilea fiu.

Îndrăgostiții se bucură în prezent de vacanță alături de copii, iar momentele importante sunt de fiecare dată împărtășite și cu fanii din mediul online. Admirația prietenilor virtuali a venit la scurtă vreme. A primit peste 4 mii de comentarii din partea fanilor, însă nu este de mirare având în vedere că este favoritul lor. S-a zvonit că relația cu Fahriye Evcen nu ar mai fi ca la început, însă cei doi au demonstrat de fiecare dată contrariul.

Actorul nu uită să lase mărturie și clipele de poveste pe care le trăiește cu Fahriye Evcen. În ceea ce privește identitatea celui de-al doilea copil, părinții nu au ținut până acum să o dezvăluie. Acesta l-au numit pe băiețel Kerem. Micuțul Karan a împlinit recent 4 ani, fiind mândria familiei.

Ce a declarat Burak Özçivit despre fiul Karan

Faimosul actor este căsătorit cu Fahriye Evcen și împreună formează cel mai îndrăgit cuplu din Turcia. Într-un interviu recent, Burak Özçivit a vorbit despre Karan. Spune că are o pasiune aparte pentru mașini.

“Are un interes crescut pentru mașini. Este genetic pentru noi. Eu admir motocicletele și pe Kenan Sofuoğlu.”, a spus acesta. A menționat de asemenea că este pregătit să-și ducă fiul pe o pistă de curse cât mai curând posibil. Cât despre îngrijorarea mamei, celebrul actor a demonstrat că aceasta nu trebuie să aibă nicio grijă în acest sens.

“Va învăța, dragul meu. Va învăța văzând și încercând.”, a spus actorul. Cât despre Fahriye Evcen, aceasta are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanță, acolo unde vedeta petrece clipe de neuitat alături de cei dragi. S-a născut pe 4 iunie 1986 în Germania, însă a demonstrat că este o actriță de origine turcă veritabilă. A studiat atât în Turcia cât și în Germania, fiind implicată în tot mai multe seriale de succes.

În articolul

Burak Özçivit petrece timp de calitate cu fiul Karan. Cei doi s-au fotografiat în piscină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x