Burak Özçivit revine cu sezonul 5 al seriei Osman Întemeietorul. Povestea și personajele

Publicat pe 29.09.2023 la 18:43 Actualizat pe 29.09.2023 la 19:01

Burak Özçivit își uimește fanii încă o dată în serialul de succes Osman Întemeietorul. Actorul revine pe micile ecrane cu povestea deja cunoscută de fani.

Burak Ozcivit poartă un tricou negru și un sacou albastru închis

Burak Özçivit revine cu sezonul 5 al seriei Osman Întemeietorul

Profimedia Images

Cel de-al 5-lea sezon al seriei Osman Întemeietorul revine pe micile ecrane cu nimeni altul decât Burak Ozcivit în rol principal. Primele imagini au apărut deja pe rețelele sociale, iar fanii se arată încântați de continuarea poveștii de succes.

Burak Özçivit revine cu sezonul 5 al seriei Osman Întemeietorul

4 octombrie este data la care serialul își va face din nou apariția pe micile ecrane cu cel de-al 5-lea sezon. Noua poveste, dar și personajele vor atrage încă o dată telespectatorii. Trailerul a fost tradus deja în 13 limbi și vizionat de milioane de fani într-un timp foarte scurt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca răspuns la atracția atâtor privitori, echipa de producție a ținut ca tot mai mulți fani să vizioneze imaginile în 13 limbi diferite. Această metodă de promovare arată faptul că Burak Ozcivit a reușit să câștige publicul de partea sa chiar și în afara Turciei.

Are peste 24 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de imagini și filmulețe. Nu este de mirare că este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara natală la momentul actual. Cât despre serialul Osman Întemeietorul, acesta a reușit să câștige publicul în cele 4 sezoane deja difuzate.

Noul sezon a generat deja discuții în mediul online și primele imagini au fost deja traduse în engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, portugheză, coreană, arabă, persană, urdu, rusă, japoneză și greacă. A reușit să treacă peste așteptările tuturor, iar sezonul 5 este cu mult îndrăgit de cei care deja știu povestea seriei.

O nouă poveste, nouă distribuție și decorații pe măsură

Printre actori se numără Emre Bey, Ömer Faruk Aran, Gökhan Atalay, cei care au jucat personajele următoare: fiul lui Osman, Orhan Bey și Alaeddin Bey, dar și Yunus Emre. Pe lângă aceștia, mai fac parte din distribuție și Emre Dinler, R. Aybars Level, Belgin Şimşek sau Tezhan Tezcan.

Scena care a reușit să-i cucerească pe fani a fost cea în care Bala Hatun, unul dintre personajele celebre din Osman Întemeietorul spune că visează să dezgroape mormântul fiicei sale Halime. De asemenea, conversația dintre Osman Bey și Malhun Hatun despre cucerirea Bursei, a reușit să atragă tot mai mulți fani. Scenele sunt realizate impecabil, iar acțiunea nu poate să lipsească dintr-un serial astfel îndrăgit. ȘI-a lăsat cu adevărat amprenta pe rețelele sociale, depășind așteptările.

Osman Întemeietorul se pregătește să depășească toate recordurile cu noua poveste, construcția personajelor și noii actorii din distribuție. Aduce astfel la suprafață puterea celor din Anatolia pentru ca statul să fie stabilizat în cel de-al cincilea sezon. Astfel, regulile vor fi fără doar și poate încălcate.

Burak Ozcivit s-a născut pe 24 decembrie 1984 în Turcia și este căsătorit cu Fahriye Evcen încă din 2017. Este tatăl a doi copii, Karan și Kerem și a jucat în două seriale de succes alături de soția sa. Astfel, s-au cunoscut și au legat o relație de iubire care durează și astăzi. Cu toate că este discret în ceea ce privește viața sa personală, a reușit să-și mulțumească fanii cu fotografii publicate pe internet.

În articolul

Burak Özçivit revine cu sezonul 5 al seriei Osman Întemeietorul. Povestea și personajele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x