Burak Özçivit se află în Bangladesh, țară din care a publicat mai multe imagini și filmulețe. “Nu am mai văzut așa fani”

Publicat pe 27.05.2024 la 15:34 Actualizat pe 27.05.2024 la 20:25

Burak Özçivit își continuă vizitele și se bucură de atenția fanilor. De data aceasta s-a aflat în Bangladesh, țară a cărei locuitori îl iubesc pe celebrul actor.

actor înconjurat de mulțime de fani

Burak Özçivit în cadrul Red Sea Film Festival în Jeddah, Arabia Saudită

Profimedia Images

Burak Özçivit joacă rolul principal în serialul Osman Întemeietorul de 5 sezoane. Serialul a avut premiera în 2019 și în prezent se bucură de aceeași popularitate. Ca drept dovadă, actorul călătorește în diferite colțuri ale lumii pentru a se întâlni cu fanii săi. Ce a declarat recent în această situație.

Burak Özçivit se află în Bangladesh, țară din care a publicat mai multe imagini și filmulețe

Actorul joacă rolul Osman Bey în celebrul serial. A reușit astfel să facă o impresie pozitivă în lume. Fanii din Bangladesh au rămas cei mai impresionați de actul său artistic de până acum. Cu fizicul său de invidiat și cu talentul pe care l-a lăsat dovadă pe micile ecrane, și-a construit o adevărată armată în viața reală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, Burak Özçivit s-a aflat la o conferință de presă acolo unde fanii l-au așteptat cu nerăbdare. Mii de oameni s-au adunat în stradă pentru a-l vedea pe actorul lor preferat. Acesta a pornit cu o mașină decapotabilă pentru a interacționa cu cei adunați să-l vadă pentru prima oară. În cadrul conferinței de presă a ținut să menționeze că nu a văzut nicăieri fani atât de entuziasmați.

“Am fost în foarte multe țări, inclusiv Pakistan, dar niciodată n-am văzut fani atât de pasionați ca în Bangladesh.”, a subliniat actorul. Acesta este imaginea unei companii cunoscute în lume. Născută pe 24 decembrie 1984, actorul s-a căsătorit cu colega de platou Fahriye Evcen în 2017. Împreună au doi copii, doi băieți cu care apar de cele mai multe ori pe rețelele sociale. S-au întâlnit pentru prima oară în serialul Calikusu între 2013 și 2014.

În 2003, acesta a fost ales ca top modelul Turciei și a început cariera surprinzătoare pe podium. Ulterior a realizat că actoria este cea care îl face fericit.

Detalii despre Burak Özçivit, actorul din Osman Întemeietoru

Actorul a fost ales cel mai bun model din lume în anul 2005. ȘI-a început cariera de actor cu un rol în Eksi 18 în 2006. După rolul Omer în serialul Zoraki Koca, numele său a devenit cunoscut în lumea întreagă.

Ulterior a mai jucat și în serialele İhanet și Baba Ocağı. S-a zvonit că ar avea probleme în relația cu Fahriye Evcen. La scurtă vreme, cei doi au publicat în mediul online mai multe fotografii și filmulețe, acolo unde arătau că nimic nu îi poate opri în ceea ce i-a condus împreună încă de la început.

Printre premiile pe care le-a câștigat de-a lungul timpului se numără următoarele: GQ Men of the Year Awards în 2012, Galatasaray University Bests of 2012 Awards, 4th Elle Style Awards in 2014, 16th Magazinci.com Internet Media (Bests) in 2016.

În articolul

Burak Özçivit se află în Bangladesh, țară din care a publicat mai multe imagini și filmulețe. “Nu am mai văzut așa fani”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x