Burak Özçivit și Fahriye Evcen au ajuns cu fiul cel mic la spital. Ce s-a întâmplat

Publicat pe 25.06.2024 la 12:58 Actualizat pe 25.06.2024 la 13:31

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au fost nevoiți să meargă la spital cu fiul cel mic. După o scurtă vizită la casa de vacanță, cei doi au schimbat registrul.

actor în fața camerei

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au ajuns cu fiul cel mic la spital

Instagram

Burak Özçivit și Fahriye Evcen și-au transformat prietenia de pe platourile de filmare în dragoste, astfel că în 2017 au ales să se și căsătorească. Formează astăzi unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Au devenit părinți pentru prima oară în 2019, atunci când a venit pe lume fiul Karan. În 2023 s-a născut și Kerem, cel de-al doilea fiu al familiei.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au ajuns cu fiul cel mic la spital

Cei doi au fost surprinși recent la casa de vacanță din Bodrum. Și-au achiziționat o vilă acolo unde au avut o întâlnire cu muncitorii pentru a pune la cale ultimele detalii. La scurtă vreme, îndrăgostiții au plecat către spitalul din Ortakent, acolo unde s-au aflat cu micuțul Kerem. Nu a putut trece neobservată nici cea mai nouă mașină achiziționată de aceștia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Burak Özçivit a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți albaștri și un tricou portocaliu, în timp ce Fahriye Evcen a purtat o pereche de blugi scurți și un top de culoare verde. Cel mai nou câștigat de 80 de milioane de lire turcești i-a adus din nou în topul celor mai bine plătiți actori din țara natală.

Recent au încheiat un angajament pe doi ani cu o companie importantă producătoare de saltele. Astfel, au putut să-și renoveze casa proaspăt cumpărată. Arată sabah.com.tr. Actorii au fost surprinși de paparazzi în casa de vacanță din Bodrum. Amândoi s-au ocupat personal de noile modificări. Trebuie menționat faptul că de mai multe ori au fost văzuți alături de copiii lor, fără niciun fel de ajutor în plus pentru îngrijirea acestora. În ceea ce privește popularitatea lor în mediul online, actrița are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au ales culorile canapelelor din casa de vacanță

Surprinși de către jurnaliști în noua casă din Bodrum, actrița s-a arătat foarte interesată de găsirea unei culori potrivite pentru canapea. I-a cerut ajutorul soțului celebru atunci când nu a putut să se decidă singură. Potrivit calculelor realizate pe piață în acea regiune, prețul casei este unul incredibil.

De-a lungul timpului au apărut pe rețelele sociale și în presă din mai multe puncte de vedere. În primul rând, s-a vehiculat de mai multe ori ideea că cei doi s-ar despărți. Cu toate acestea, a fost actrița cea care a ținut să lase la o parte fiecare astfel de idee.

Îndrăgostiții au schimbat mai multe idei pe măsură ce timpul a trecut, astfel că au dorit să ia cele mai bune decizii. Vilă cu piscină și două etaje sau definiția faptului că munca lor de-a lungul timpului a fost fără doar și poate răsplătită. Se pare că prețul vilei pe care cei doi au cumpărat-o se situează undeva între 30 și 50 de milioane de lire turcești.

În ceea ce privește momentul în care și-au dus copilul cel mic la spital, a fost actorul surprins ieșind cu o rețetă în mână.

În articolul

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au ajuns cu fiul cel mic la spital. Ce s-a întâmplat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x