Burak Özçivit și Fahriye Evcen au probleme în cuplu. Cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară

Publicat pe 19.10.2022 la 10:59 Actualizat pe 19.10.2022 la 11:24

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au probleme în cuplu. Cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou albastru închis, iar Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au probleme în cuplu, însă cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară

Profimedia Images

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au întâlnit pe platourile de filmare și au declarat în repetate rânduri că a fost dragoste la prima vedere din partea amândurora. S-au căsătorit în 2017 și au devenit părinți pentru prima oară în 2019. Acum urmează să-și întâmpine cel de-al doilea copil, însă alte zvonuri legate de certuri intense circulă pe internet.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au probleme în cuplu

Actorul turc în vârstă de 37 de ani a cucerit publicul cu rolul din “Suyeman Magnificul”, iar ulterior proiectele sale profesionale au venit să-i demonstreze talentul. Formează un cuplu solid cu actrița Fahriye Evcen, însă cele mai recente zvonuri arată că problemele maritale continuă. Se pare că totul a început în 2020, după moartea tatălui actorului, atunci când acesta a avut o depresie majoră. Primul zvon spunea că frumoasa vedetă a plecat din locuința comună, însă niciunul nu a făcut la acea vreme vreo declarație în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atât Fahriye Evcen cât și fiul Karan au suferit de COVID-19, ceea ce a dus la noi certuri cu Burak Özçivit. După cum arată story.hr, actrița chiar a ridicat vocea către mama partenerului său într-o conversație dificilă cu aceasta. Pentru a răspunde comentariilor, cei doi au postat o fotografie de cuplu în mediul online unde au spus că “totul este o prostie, lăsați-ne în pace!”.

Cea mai recentă veste despre celebru cuplu vine să arate că vor deveni părinți pentru a doua oară. În primele declarații de cuplu, Burak Özçivit vorbea despre felul în care și-a cunoscut soția.

“De îndată de ne-am cunoscut a venit și pasiunea, o energie specială pe care rar o simți. În timpul filmărilor, relația noastră s-a întărit.”, a declarat la acel moment actorul. După patru ani de relație s-au căsătorit și au devenit părinții micuțului Karan. Acesta are deja un cont de socializare cu peste 200 de mii de fani din întreaga lume.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia

Pe lângă actorie, frumoasa Fahriye Evcen se ocupă și de campaniile celor mai importante branduri din lume. Pagina sa personală de instagram demonstrează că toată lumea o iubește, fiind pe lista celor mai frumoase femei din lume. La un moment dat, s-a zvonit faptul că vedeta ar fi încercat o relație cu un actor cu 14 ani mai în vârstă. Cât despre Burak Özçivit s-a spus că ar avea o altă orientare sexuală, însă ar ascunde acest lucru.

“Am auzit asta, însă nu-mi dau seama de unde a venit. Dacă vestea m-a șocat înainte, acum mă face să râd. Cred că v-aș spune adevăraul dacă aș fi gay.”, a declarat actorul la vremea respectivă. Până în prezent, niciunul dintre îndrăgostiți nu a spus adevărul despre relația lor. În dreptul ultimelor fotografii postate de actriță, partenerul său a simțit nevoia să lase comentarii ce demonstrează faptul că nimic nu este în neregulă în prezent. Până la proba contrarie, se știe faptul că cei doi au într-adevăr probleme de cuplu, în ciuda faptului că vor deveni părinți a doua oară.

În articolul

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au probleme în cuplu. Cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x