Burak Özçivit și Fahriye Evcen merg împreună la cumpărături. Cei doi se iubesc ca în prima zi

Publicat pe 30.06.2023 la 14:35 Actualizat pe 30.06.2023 la 15:26

Burak Özçivit și Fahriye Evcen nu se despart unul de celălalt nici atunci când merg la cumpărături. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a reușit încă o dată să iasă în evidență.

Burak Özçivit poartă o bluză neagră și un sacou închis la culoare și Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi

Burak Özçivit și Fahriye Evcen merg împreună la cumpărături

Profimedia Images

Burak Özçivit este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Cu toate astea, nu a colaborat până în prezent cu nicio platformă digitală, fiind fidel în continuare proiectului “Osman Întemeietorul - Kuruluş: Osman”.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen merg împreună la cumpărături

Cei doi au fost zăriți recent la cumpărături, fiind la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Au devenit părinți pentru a doua oară și au păstrat o distanță considerabilă față de rețelele sociale, cel puțin pentru o perioadă. În cazul actriței Fahriye Evcen aceasta a demonstrat că a rămas la fel din punct de vedere al siluetei ca atunci când era doar mămica lui Karan. Îmbrăcați sport, în alt și negru, așa au fost surprinși Burak Özçivit și Fahriye Evcen de către jurnaliști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fahriye Evcen a ținut să deschidă sezonul călduros cu o imagine de la plajă. Într-un costum de baie leopard și cu o șapcă pe cap, așa s-a afișat actrița. Cât despre Burak Özçivit, acesta se află în negocieri aprinse cu cei de la Netflix. Fanii așteaptă cu nerbdare să-și vadă vedeta într-o astfel de ipostază.

„Kuruluş: Osman” descrie viața unuia dintre fondatorii Imperiului Otoman. Cu toate că este un proiect ce i-a adus foarte multă recunoaștere, Burak Özçivit nu a mai avut timp să se implice în alte profesionale de lungă durată. După cum arată presa din Turcia, actorul ar fi intrat într-o dispută cu producătorii serialului, asta pentru că personajul său ar fi fost trecut într-un plan secund. Serialul continuă și la toamnă în sezonul 5.

„The Barber” este filmul care l-ar putea aduce pe Burak Özçivit în cadrul Netflix. Acesta ar putea juca alături de Mert Yazıcıoğlu, fostul partener al faimoasei Afra Saraçoğlu. Până atunci poate fi urmărit pe conturile de socializare. Mai precis pe Instagram are peste 24 de milioane de prieteni virtuali.

Fahriye Evcen a revenit la formele de invidiat după cea de-a doua naștere

A devenit mămică pentru prima oară în aprilie 2019 și pentru a doua oară în ianuarie 2023. A reușit totuși să revină la forma de dinainte de naștere. S-a lăsat fotografiată într-o pereche de pantaloni lungi, negri dar și un top care i-a lăsat abdomenul de invidiat la vedere. Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare "Çalıkuşu" și apoi prietenia lor s-a transformat în dragoste. S-au căsătorit în anul 2017, fiind printre cele mai mediatizate evenimente la acel moment.

În prezent se ocupă de familie, având doi băieți: Kerem și Karan. Cu toate că nu a trecut mult timp de când a născut pentru a doua oară, Fahriye Evcen a ținut să revină la silueta de dinainte de a avea burtică de gravidă.

Fahriye Evcen are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă este cu noul membru al familiei. Până în prezent, faimoșii au decis să-i ascundă chipul, fiind imaginea unei mărci celebre de scutece în Turcia și pretutindeni.

În articolul

Burak Özçivit și Fahriye Evcen merg împreună la cumpărături. Cei doi se iubesc ca în prima zi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x