Burak Özçivit și-a uimit fanii cu o fotografie din vacanță. Actorul a îmbrăcat o geacă de iarnă în plină vară

Publicat pe 21.07.2022 la 11:28 Actualizat pe 21.07.2022 la 12:03

Burak Özçivit și-a uimit fanii cu o nouă fotografie din vacanță. Actorul a îmbrăcat o geacă de iarnă în plină vară și a reușit să strângă tot mai multe comentarii din partea internauților. Cum arată.

Burak Özçivit poartă o cămașă albă și sacou negru și are mustață

Burak Özçivit, în cadrul MIPCOM 2019. 14 oct.

Profimedia Images

Burak Özçivit se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și demonstreze capacitățile actoricești cu roluri în seriale istorice. Cu toate că pe micul ecran pare de cele mai multe ori serios și concentrat pe ceea ce face, în mediul online își arată de cele mai multe ori chipul natural.

Burak Özçivit și-a uimit fanii cu o fotografie din vacanță

După ce și-a anunțat fanii că va deveni tătic pentru a doua oară, Burak Özçivit s-a fotografiat în vacanță alături de familie. Cu toate acestea, imaginea postată de actor pe pagina personală de Instagram a stârnit curiozitatea internauților. Deși se află pe o barcă în plină vară, actorul a ales să poarte o geacă de iarnă pe care a asortat-o cu pantaloni scurți.

Comentariile au început imediat să apară, iar cei mai mulți dintre cei care îl îndrăgesc au fost curioși să afle care a fost motivul din spatele deciziei vestimentare ale actorului. Potrivit Seriesturkish.com, Burak Özçivit se află la momentul actual într-o vacanță alături de Fahriye Evcen și fiul Karan. Cei trei își petrec clipele de libertate pe o barcă în Turcia. Îmbrăcat într-o geacă albastră de iarnă, faimosul actor a reușit imediat să atragă atenția fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu ți-e cald?”, a întrebat un fan. Altcineva a răspuns că actorul este obișnuit cu vestimentația pe care o poartă pe platourile de filmare și astfel tinde să practice această strategie și în viața personală. “Ești foarte carismatic”, a mai scris cineva. Peste 4 mii de comentarii și mai mult de 300 de mii de aprecieri au fost lăsate de internauți.

Citește și: Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat un costum atipic. Cum s-a lăsat fotografiată actrița

Cu peste 21 de milioane de fani, Burak Özçivit nu mai are nevoie de nicio introducere. S-a cunoscut cu Fahriye Evcen pe platourile de filmare ale serialului “Çalıkuşu”, între 2013 și 2014. S-au căsătorit în 2017 și au devenit părinți pentru prima oară în 2019.

Burak Özçivit va deveni tătic pentru a doua oară

Deși au aflat la scurtă vreme de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, Burak Özçivit a fost bombardat cu întrebări de către jurnaliști. Deși sarcina este abia la început Fahriye Evcen mărturisește că la momentul actual se simte excelent.

“Abia am aflat. Suntem foarte entuziasmați, fericiți. Nu am apucat să-i spunem încă lui Kara. Nu contează dacă va fi băiat sau fetiță, contează doar să fie un cetățean model. Sunt obișnuit cu nopțile nedormite, am făcut internshipul cu Karan.”, a declarat Burak Özçivit, conform Newsbeezer.com. Se pare că Fahriye Evcen este însărcinată în două luni și jumătate, fiind în primul trimestru al acestei incursiuni. Formează unul dintre cele mai solide cupluri din Turcia, însă a existat o perioadă în care zvonurile infidelități apărea pe internet.

Citește și: Fanii au blocat din nou strada când a apărut Can Yaman. Cum a reacționat actorul în mulțimea care trăgea de el

La scurt timp după incident, Fahriye Evcen a postat fotografii romantice în mediul online alături de Burak Özçivit. Deși formează un cuplu de multă vreme, cei doi continuă să-și acorde aceeași importanță și să fie la fel de îndrăgostiți unul de celălalt. Karan este personajul care reușește să le aducă celor doi un zâmbet pe buze de fiecare dată.

În articolul

Burak Özçivit și-a uimit fanii cu o fotografie din vacanță. Actorul a îmbrăcat o geacă de iarnă în plină vară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x