Burak Ozcivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre ei

Publicat pe 21.10.2021 la 13:03 Actualizat pe 21.10.2021 la 13:41

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și au ajuns să-și întregească destinele în 2017, atunci când s-au căsătorit. Haideți să vedem ce spun astrele despre compatibilitatea dintre cei doi actori.

Burak Özçivit poartă un costum negru și o cămașă albă, iar Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai frumoase cupluri

Profimedia

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au una dintre cele mai frumoase povești de iubire. S-au cunoscut pe platourile de filmare și a fost dragoste la prima vedere, iar până la căsătorie nu a mai existat decât un pas.

Pentru ca fericirea să fie completă, cei doi și-au întregit familia cu un băiețel. Burak Özçivit și Fahriye Evcen continuă să fie activi pe rețelele de socializare, dar au grijă să fie o prezență constantă în viața copilului.

Se iubesc mai mult ca oricând și nu s-ar vedea în alte relații, însă haideți să vedem ce spun astrele despre compatibilitatea dintre cei doi.

Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre Burak Özçivit și Fahriye Evcen

Burak Özçivit este născut pe 24 decembrie 1984 și este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolurilor pe care le-a interpretat fără greș, dar și cu ajutorul fizicului de invidiat, actorul a reușit să ajungă pe primele locuri în topurile internaționale.

Este căsătorit din 2017 cu actrița Fahriye Evcen, la fel de cunoscută de publicul telespectator. Au împreună un băiețel și formează un cuplu fericit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Burak Özçivit este zodia capricorn, iar Fahriye Evcen este zodia gemeni, însă acest lucru nu îi oprește pe cei doi să aibă curaj pentru a-și continua relația. Chiar dacă astrele vorbesc despre o compatibilitate cu compromisuri, iată că atât Burak Özçivit cât și Fahriye Evcen sunt dispuși să lupte pentru orice ar avea de înfruntat.

Având în vedere că a fost dragoste la prima vedere, niciunul dintre actori nu s-a gândit la început că relația lor va lua o cu totul altă întorsătură atunci când își vor întemeia o familie. Conform horoscopului, dacă aceștia au reușit să treacă de primele momente tensionate, au mari șanse ca totul să fie perfect de acum înainte.

Relația dintre Burak Özçivit și Fahriye Evcen

Se pare că împreună, Burak Özçivit și Fahriye Evcen reusesc să aibă succes și pe plan profesional, acolo unde amândoi continua să aibă activitate. Astrele spun că atracția fizică dintre cei doi este atât de mare încât va compensa toate celelalte problem din relație.

Burak Özçivit este un actor și model, celebrul în Turcia, dar și în lumea întreagă. Actorul și-a finalizat studiile liceale la Kazim Ismen, Istanbul, și pe cele universitare la Universitatea din Marmara (Istanbul), secția de Arte Frumoase.

În timpul studenției și-a descoperit pasiunea pentru modeling, iar la vremea la care absolvea facultatea era deja un model celebru. A colaborat cu unele dintre cele mai cunoscute mărci europene și a reușit să-și construiască un nume prin forte proprii.

A câștigat nenumărate premii de-a lungul timpului și a frânt inimile a milioane de fane din întreaga lume datorită fotografiile pe care le-a postat mereu pe conturile de socializare. Burak Özçivit are 9 milioane de fani pe contul de Instagram, acolo unde nu uită niciodată să posteze fotografii sau filmulețe.

Actorul le arată celor care îl apreciază și momente emoționante din viața personală, atunci când petrece timp cu familia.

În articolul

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x