Burcu Biricik a devenit mămică pentru prima oară. Viața actriței s-a schimbat complet acum

Publicat pe 18.07.2024 la 15:34 Actualizat pe 18.07.2024 la 16:18

Burcu Biricik a devenit mămică pentru prima oară și lucrurile s-au schimbat complet pentru vedetă. Entuziasmul nu i-a părăsit chipul timp de 9 luni de-a lungul sarcinii.

actriță zâmbește

Burcu Biricik a devenit mămică pentru prima oară

Instagram

Burcu Biricik a experimentat pentru prima oară ideea de a fi mămică și în prezent a născut-o pe fiica sa Luna. Vestea i-a bucurat pe toți cei din familie.

Burcu Biricik a devenit mămică pentru prima oară

Aceasta formează un cuplu cu Emre Yetkin de 8 ani. Fericirea de pe chipul său a devenit și mai evidentă odată ce a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. O nouă eră a început în ceea ce o privește. În mediul online, aceasta are peste 3 milioane de prieteni virutali, acolo unde a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt realizate în cadrul celor 9 luni de sarcină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cele mai așteptate poze”, “Draga mea”, “Ce frumusețe”, “Fiecare situație în care te afli este minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Aceasta a avut o participare de excepție în producția turcească în Camdaki Kız – Fata de la fereastră în 2021. A jucat timp de trei sezoane alături de Cihangir Ceyhan. Pe timpul sarcinii a decis să se odihnească și să-și continuie viața într-un ritm mai lent.

Citește și: Fanii lui Aras Bulut Iynemli sunt entuziasmați de noua serie în care joacă actorul. Despre ce este vorba

Cuplul fericit s-a întâlnit pentru prima oară cu micuța. Au primit suport și sprijin din partea fanilor și persoanelor apropiate într-un timp foarte scurt. De asemenea, internauții au ținut să o felicite. O nouă eră a început pentru faimoasa Burcu Biricik. Aceasta va lua o perioadă lungă de pauză pentru că-și dorește să experimenteze sentimentul de mămică într-un stil aparte, departe de luminile reflectoarelor.

Actrița în vârstă de 35 de ani s-a născut în Turcia și în prezent se numără printre cele mai cunoscute vedete din țara sa. Aceasta joacă un rol important în serialul Fatma, distribuit pe una dintre platformele de streaming.

“Sunt de acord că Fatma ar putea fi orice femeie din lume. Cred că orice femeie și-ar putea vedea o parte din poveste în Fatma.”, a spus vedeta.

Ce spune Burcu Biricik despre rolul său în serialul Fatma

Este de părerea că povestea aduce un plus de putere în rândul femeilor. De asemenea, susține faptul că sexul frumos a fost expus mai multor situații dificile de-a lungul timpului.

“În ciuda femeilor invizibile în această societate dominată de bărbați, Fatma descoperă invizibilitatea ei și se creează pe sine. În plus, nu mai are nevoie de niciun bărbat în povestea ei. Este o femeie care este forțată să devină invizibilă, ignorată, care nu are niciun drept de a vorbi.”, spune aceasta despre personajul său.

Citește și: Hande Erçel și logodnicul Hakan Sabancı au participat ca spectatori la Wimbledon. Actrița a publicat mai multe imagini în mediul online

“Din moment ce am citit scenariul, am observat că Ozgur poate să impresioneze audiența încă de la început cu povestea sa puternică. Personajele pe care le construiește și dialogurile. Scenariul a fost foarte detaliat.”, a povestit aceasta. Spune că a lucrat pentru personajul Fatma timp de două luni înainte de filmările propriu-zise.

“Fatma este un proiect încărcat de emoție și au fost multe părți dificile.”, a punctat. Printre cele mai important producții în care a jucat de-a lungul timpului se află Kuzgun în 2019. De asemenea, Fatma a avut premiera în 2021.

În articolul

Burcu Biricik a devenit mămică pentru prima oară. Viața actriței s-a schimbat complet acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x