Büşra Develi din “Dacă un bărbat iubește…” a îmbrăcat o salopetă neagră și a ținut să se arate astfel în fața tuturor. Vedeta revine pe micile ecrane cu un nou proiect

Publicat pe 03.06.2023 la 20:00 Actualizat pe 03.06.2023 la 16:43

Büşra Develi din “Dacă un bărbat iubește…” a îmbrăcat o salopetă neagră și a ținut să se arate astfel în fața fanilor. Vedeta revine pe micile ecrane cu un nou proiect.

Büşra Develi poartă un costum cu mâneci lungi și ține în mână o cană

Büşra Develi din “Dacă un bărbat iubește…” a îmbrăcat o salopetă neagră și a ținut să se arate astfel în fața tuturor

Happy Channel

Büşra Develi din “Dacă un bărbat iubește...” se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Este actriță și model și a devenit cunoscută în lumea întreagă grație rolului său din producția “Arada”, acolo unde a jucat alături de fostul său partener din viața reală, Burak Deniz.

Büşra Develi din “Dacă un bărbat iubește…” a îmbrăcat o salopetă neagră și s-a lăsat fotografiată astfel

A jucat în producții ce au reușit să treacă granițele Turciei și s-a făcut remarcată datorită versatilității sale. Într-un interviu acordat în vara acestui an Büşra Develi din “Dacă un bărbat iubește…” a mărturisit că nu are nicio regulă atunci când vine vorba despre acceptarea unui rol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt reguli anume? Eu nu am nicio regulă. Dacă e bine pentru proiectul în care sunt implicată, o să fac tot ce este nevoie. Urmăresc întotdeauna ceea ce vrea personajul să transmită, ce spune povestea în sine. Nu există nu aș juca un astfel de rol. Să spui asta este să-ți setezi reguli de la început, să ai anumite limite.”, a declarat Büşra Develi. Actrița din “Dacă un bărbat iubește…” spune că actoria nu i-a afectat viața personală în vreun fel.

“Faima mi-a afectat viața, dar nu într-un mod negativ. Faima este și pozitivă și negativă. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt fericită cu tot ceea ce trăiesc în acest moment. E foarte mult de muncă. Fiecare job are dificultățile sale. Reputația este dificilă pentru unii, pentru alții este vorba despre orele lucrate. Variază de la persoană la persoană.”, a spus. Deși este o vedetă recunoscută în lumea întreagă, preferă să călătorească prin oraș cu scuterul.

“N-o să mă vedeți niciodată prinsă în trafic. Este o solidaritate între motocicliști.”, a declarat actrița din “Dacă un bărbat iubește...”. Deși preferă scuterul ca mijloc de transport, recunoaște că în perioada verii nu se bucură de razele soarelui.

“Este extrem de cald. Chiar mă ard pe piele în timp ce conduc. Îmi place vara, prefer iarna.”, au fost cuvintele vedetei adresate jurnaliștilor. Vedeta și-a construit o carieră de succes încă din 2015 și continuă cu determinare să-și prezinte diferitele proiecte în fața fanilor. Cel mai recent proiect al său este “Kasaba”, serial care deține o distribuție impresionantă.

Detalii despre seria “Kasaba”, proiect ce o adduce în fața fanilor pe Büşra Develi din “Dacă un bărbat iubește…”

Printre cele mai importante nume ce fac parte din distribuția serialului “Kasaba” se numără Okan Yalabık, Ozan Dolunay și Özgürcan Çevik. Are peste 700 de mii de fani pe contul personal de Instagram. De asemenea a postat până acum peste 600 de fotografii și filmulețe atât din viața personală cât și din cea profesională. Se numără printre cele mai bine plătite actrițe din Turcia. A jucat în nenumărate seriale de succes și a câștigat până acum o avere considerabilă. Iubește să călătorească și fotografiile postate pe profilul său stau mărturie. De altfel, cele mai importante vacanțe le-a realizat până în prezent alături de prieteni și familie. Este iubitoare de animale și nu ezită să arate acest lucru de fiecare dată.

În articolul

Büşra Develi din “Dacă un bărbat iubește…” a îmbrăcat o salopetă neagră și a ținut să se arate astfel în fața tuturor. Vedeta revine pe micile ecrane cu un nou proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x