Cadourile neobișnuite și de-a dreptul ciudate pe care le-au primit vedetele de la partenerii lor. Ce i-a dat Ben Affleck lui Jennifer Lopez

Publicat pe 31.10.2021 la 12:37 Actualizat pe 01.11.2021 la 09:30

Vedetele din străinătate au reușit să lungul timpului să mențină primele paginare tabloidelor și cu întâmplări mai puțin așteptate, de exemplu acestea au surprins multă vreme cu tot felul de cadouri pe care și le-au făcut.

De la Jennifer Lopez, până la Beyonce, Brad Pitt și Angelina Jolie, cadourile extravagante a uimit internauții. Puțini sunt cei care au așteptat ca astfel de informații să curgă pe internet, însă iată că nu au putut fi trecute cu vederea.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

De exemplu, Ben Affleck i-a făcut lui Jennifer Lopez, în anul 2003 atunci când erau căsătoriți, un cadou extrem de ciudat. Actorul i-a oferit cântăreței internaționale un colac de toaletă plin cu rubine, safire, diamante și alte cristale prețioase, care se presupune că ar valorat peste 105.000 de dolari, potrivit ELLE.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente romantice în văzul lumii. Cei doi nu s-au putut abține și s-au sărutat pasional

Tome Cruise și Katie Holmes

Pe lista cadourilor neobișnuite ciudate și stravagante se numără și avionul pe care l-a făcut cadou Tom Cruz lui Katie Holmes. Actorul a făcut acest cadou soției sale când aceasta era însărcinată cu fiica lor, iar prețul pe care l-a dat nu este deloc un mic: 20 de milioane de dolari.

Jay-Z și Beyonce

Jay-Z și Beyonce nu s-au limitat nici la acest capitol, în special artista, care i-a oferit soțului ei o mașină Bugatti Veyron Grand Sport considerată cea mai rapidă mașină din lume.

De asemenea Beyonce nu s-a limitat doar la atât, așa că la fiecare aniversare a reușit să îl surprindă. De Ziua Internațională a tatălui aceasta i-a oferit un avion privat în valoare de 40 de milioane de dolari.

Citește și: Câți bani câștigă Demet Ozdemir din filme și reclame. Actriței îi intră o avere in buzunare

Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt și ei pe listă. Actrița i-a oferit soțului sau de Valentine's Day un măslin vechi de 200 de ani, care a costat care ar fi costat 18.500 de dolari.

Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian i-a oferit lui Kanye West o zi petrecută pe un stadion. Poate nu sună chiar atât de extravagant până să se afle că Kim Kardashian a închiriat Arena Saples Center din Los Angeles pentru a se juca baschet cu soțul și cu prietenii săi în ziua aniversării acestuia.

Citește și: Cum arăta Kim Kardashian în adolescență. Imagine cu vedeta internațională la vârsta inocenței

În articolul

Cadourile neobișnuite și de-a dreptul ciudate pe care le-au primit vedetele de la partenerii lor. Ce i-a dat Ben Affleck lui Jennifer Lopez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x