Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia. Actorul își continuă proiectele profesionale

Publicat pe 20.03.2023 la 16:45 Actualizat pe 20.03.2023 la 17:53

Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia. Actorul își continuă proiectele profesionale.

Çağrı Çıtanak poartă un tricou gri și un sacou deschis la culoare

Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia

Happy Channel

Cutremurele din Turcia ce au avut loc la începutul lunii februarie au zguduit la propriu viețile a mii de oameni. Odată cu anunțurile făcute de autorități, actori și vedete au început să-și caute rudele sub dărâmături, la fel ca restul populației. Printre aceștia s-a numărat și actorul Çağrı Çıtanak din Dragostea plutește în aer.

Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia

Actorul Çağrı Çıtanak și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Hatay, orașul său natal. Ulterior a postat un mesaj emoționant în mediul online, loc în care a ținut să comunice întotdeauna cu fanii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu am pierdut-o doar pe mama ci și fiecare pas pe care l-am făcut în Antakya până la 18 ani. Mi-am pierdut jumătate din identitate.”, a declarat actorul. Acesta a ținut să împărtășească cu internauții gândurile și sentimentele sale în ceea ce privește tragedia care a avut loc în țara sa natală.

“Încă de pe 6 februarie ne-au rămas amintiri pe care nu știam dacă le puteam mai trăi vreodată. Am pierdut-o pe mama, cea mai importantă parte din orice moment. De la amintirile primilor mei pași, până când mi-am găsit inspirația și până la prima poveste pe care am scris-o.”, a transmis Çağrı Çıtanak. Acesta și-a descris povestea de viață de la naștere până în prezent, însă a declarat că nu dorește să împărtășească nicio fotografie cu mama sa.

“Sunt Mehmet Çağrı Çıtanak. M-am născut pe 10.10.1990 în Hatay. Hatay este zona pe care voi o considerați Syria, unde credeți că trăiesc doar arabi. Hatay a îmbrățișat moștenirea lui Atatürk în anonimat, pe vremea când era o republică independentă. Vocile mamelor noastre se aud pe străzi.”, a declarat actorul. Actorul a subliniat faptul că ar putea povesti fără încetare despre viața sa din copilărie, ceea ce a și făcut ulterior în mediul online.

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak s-au căsătorit

Actorii celebri din Dragostea plutește în aer și-au unit destinele într-o localitate din Turcia. Însoțiți de prieteni și familie, aceștia au petrecut cele mai frumoase clipe.

“Propunerea de a ne căsători a venit pe 22 august, iar nunta a avut loc pe 8 octombrie. Mi-a fost frică pentru faptul că nu avem destul de mult timp pentru pregătiri, dar totul a fost perfect. Le mulțumesc tuturor. Am vrut o nuntă romantică și ca în povești în pădure și voi ne-ați îndeplinit visul. Mulțumim tuturor.”, a scris Başak Gümülcinelioğlu pe pagina sa personală de Instagram.

Başak Gümülcinelioğlu i-a dedicate partenerului său un mesaj emoționant: “Pentru Çağrı, Singurul adevăr pe care îl văd la cei 31 de ani ai mei ești chiar tu. Nu contează ce s-a întâmplat, tu ești mereu cel care m-a făcut fericită. De aceea, am scris acest cântec pentru tine. Sunt norocoasă că viața mea va merge în paralel cu a ta. Sunt norocoasă că ești prietenul meu cel mai bun, iubitul meu, bărbatul meu.

Să fie această melodie o amintire a zilei în care ne-am căsătorit, o amintire a primului nostru dans, a iubirii noastre. Să fie o amintire pentru toți cei care călătoresc alături de cel mai bun prieten.”

În articolul

Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia. Actorul își continuă proiectele profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x