Camila Sodi și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 37 de ani și a petrecut alături de familie și prieteni

Publicat pe 17.05.2023 la 11:39 Actualizat pe 17.05.2023 la 12:22

Faimoasa Camila Sodi și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Actrița a împlinit 37 de ani și a celebrat alături de familie și prieteni.

Camila Sodi poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul desprins, ondulat

Camila Sodi, în cadrul premierei "Sin Huellas". 16 martie, 2023

Getty Images

Geraldine Bazán și Amandititita au făcut parte din gașca cu care Camila Sodi a petrecut cu ocazia zilei sale de naștere. Alături de mama și sora sa Marina, vedeta a ținut să aibă cele mai sincere momente.

Camila Sodi și-a sărbătorit ziua de naștere

Cu o mică diferență față de anul trecut, când Camila Sodia și-a petrecut ziua de naștere pe platourile de filmare, de data aceasta actrița s-a aflat alături de oamenii dragi cu ocazia împlinirii a 37 de ani. Pe pagina personală de Instagram, protagonista remake-ului “Rubi” a ținut să publice câteva momente din cadrul petrecerii intime pe care a organizat-o. Răsfățată cu dragoste, a primit cinci torturi și a fost surprinsă fără doar și poate.

Alături de mama, Ernestina Sodi și sora sa, Maria, a cântat Las Mañanitas și a ținut să-și pună o dorință și anul acesta. Îmbrăcată într-o ținută casual, Camila Sodi a lăsat un mesaj important pe rețelele sociale, îndreptat către cei care o iubesc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vă iubesc, vă mulțumesc că sunteți în viața mea. Nimic din ce fac nu are sens dacă nu sunt înconjurată de oamenii pe care îi iubesc și de voi.”, a scris nepoata celebrei Thalía. Cea mai bună prietenă a sa, cântăreața Amandititita i-a adus două torturi cu două mesaje complet diferite: “Ești iubirea pe care o oferi” și „Te iubesc, pasăre”, făcând referire la poreclele pe care amândouă le folosesc.

Citește și: Camila Sodi trăiește o poveste de dragoste cu fostul iubit al Anei Brenda Contreras. Cine este bărbatul care a cucerit-o

Detaliul de pe unul dintre torturile primite l-a publicat Camila Sodi și pe internet, acolo una a transmis un mesaje cu ocazia împlinirii a 37 de ani.

“37 de ani de viață. Viața mea are sens pentru că o împart cu oameni minunați ce mă umplu de iubire și mi-o amplifică. Vă mulțumesc. Vă iubesc. Îți mulțumesc pentru cel mai elocvent mesaj care putea fi scris pe un tort, pasărea mea perfectă.”, a scris actrița din “A que no me dejas”.

Cum s-a desfășurat aniversarea actriței Camila Sodi

În filmulețele pe care le-a publicat în mediul online, Camila Sodi demonstrează că Ernestina Sodi, mama sa, a fost cea care i-a transmis primul mesaj. Marina Sodi, sora vedetei, a călătorit tocmai din Merida pentru a-i fi alături. Printre invitați s-a aflat și Geraldine Bazán, una dintre cele mai bune prietene ale Camilei.

Citește și: Thalía a readus în atenția publicului momentul în care a fost jignită de Raúl Velasco. Totul s-a întâmplat în 1990

“O zi fericită și magică, tu cea care oferi tribut dragostei.”, a scris actrița. Invitată într-un podcast din Spania, aceasta a lăsat la vedere lecțiile pe care le-a învățat de-a lungul timpului și care este punctul în care se află în prezent.

“Am ajuns într-un punct în care nu-mi mai pasă de ce cred ceilalți, îmi trăiesc viața, postez ce doresc eu pe rețelele sociale și sunt stăpâna mea. Cred că este cazul să ne cunoaștem propriile valori.”, a spus actrița. Aceasta a început de mai multă vreme un proces de transformare. Își dorește să fie fericită cu sine însăși și alături de cei dragi. Recent și-a surprins fanii cu imagini dintr-o vacanță pe care a realizat-o singură.

“Mi-am dăruit o săptămână pentru mine, doar pentru mine. Meritam, mă iubesc și iubesc cum am grijă de mine și cum mă însoțesc în această creștere interioară.”, a spus actrița.

În articolul

Camila Sodi și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 37 de ani și a petrecut alături de familie și prieteni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x