Cansu Dere continuă să lipsească din mediul online. Actrița nu a dat niciun semn de viață, dar nici reprezentanții săi nu au oferit declarații

Publicat pe 22.02.2023 la 12:32 Actualizat pe 22.02.2023 la 13:29

Cansu Dere continuă să lipsească din mediul online. Actrița nu a dat niciun semn de viață, dar nici reprezentanții săi nu au oferit declarații.

Cansu Dere poartă o rochie fără mâneci și are părul coafat

Cansu Dere continuă să lipsească din mediul online după cutremurele din Turcia

Happy Channel

Cansu Dere continuă să-și îngrijoreze fanii, asta pentru nici până astăzi nu și-a făcut apariția în mediul online. De când au avut loc cutremurele din Turcia, vedeta nu a mai dat niciun semn de viață. La început toată lumea a crezut că a fost prinsă sub dărâmături, dar mai apoi au ajuns virale câteva fotografii în care apare alături de voluntari.

Cansu Dere continuă să lipsească din mediul online

Îndrăgita actriță Cansu Dere încă nu și-a făcut apariția în spațiul public. După ce au apărut zvonuri cum că ar fi fost moartă printre dărâmăturile create în urma cutremurelor din Turcia, imagini cu ea printre voluntari au împânzit internetul. Cu toate acestea, încă rămâne o pistă necunoscută, dat fiind faptul că nici reprezentanții săi nu au ieșit pentru a da explicații, arată telemetro.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incertitudinea legată de viața sa rămâne în continuare, iar Cansu Dere nu pare să ofere niciun răspuns. La scurt timp după declanșarea cutremurelor, mai mulți actori din Turcia s-au arătat dornici să-și ajute semenii. Postări în mediul online și toate pregătirile au fost imediat realizate. Cu toate acestea, Cansu Dere a lipsit încă de la început, iar acest lucru a ridicat suspiciuni, spune mega.cl.

Citește și: Cansu Dere apare din nou în mediul online după o perioadă în care și-a îngrijorat fanii. Cu ce se ocupă actrița în prezent

Jurnalistul Birsen Altuntas spune că vedeta este în viață și participă constant în cadrul evenimentelor ce țin să îi ajute pe sinistrați. Nu se observă totuși nici urmă de viață pe pagina sa. Au trecut mai bine de 10 zile de la dezastrul care a lăsat atâția oameni fără case și nu există nicio veste despre Cansu Dere. În ciuda tot mai multor întrebări adresate în mediul online, nici ea și nici reprezentanții săi nu au făcut niciun comentariu. De asemenea, actrița nu figurează pe niciuna dintre listele în care apar victimele.

Ultima știre despre aceasta vine chiar de la finalul anului trecut, atunci când s-a produs un scurtcircuit în propria-i casă. La acel moment, reprezentantul său a declarat că actrița se află în afara oricărui pericol.

Unde este Cansu Dere în prezent

Contul de Instagram al faimoasei Cansu Dere este inactiv încă din data de 5 ianuarie 2023. Cele mai multe dintre comentariile recente vin de la cei peste 2 milioane de prieteni virtuali care se întreabă dacă vedeta se găsește în afara oricărui pericol.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere în serialul “Puterea Destinului”. Cum au apărut cei doi în producția îndrăgită

În timp ce actori și actrițe au făcut tot posibilul pentru a oferi cât mai multă vizibilitate celor afectați de cutremure, Cansu Dere nu a apărut în mediul online. Ultimele fotografii postate de aceasta au fost realizate în SUA, acolo unde a călătorit pentru relaxare. S-a zvonit faptul că vedeta s-ar afla printre voluntarii care oferă o mână de ajutor victimelor, însă vestea nu a fost confirmată.

La doar câteva zile de la declanșarea cutremurelor, știrile vorbeau despre un incendiu în casa vedetei, asta după ce lumânări parfumate au fost lăsate aprinse, arată elperiodico.com. La scurtă vreme, reprezentantul său a ieșit să clarifice lucrurile și să declare că totul s-a petrecut în urma unui scurtcircuit. Cansu Dere este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia și fanii așteaptă cu sufletul la gură vești despre starea sa de sănătate.

În articolul

Cansu Dere continuă să lipsească din mediul online. Actrița nu a dat niciun semn de viață, dar nici reprezentanții săi nu au oferit declarații

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x