Cansu Dere revine pe micile ecrane într-un proiect cu buget uriaș. Despre ce este vorba

Publicat pe 15.10.2024 la 14:48 Actualizat pe 15.10.2024 la 15:18

Cansu Dere urmează să revină în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Partenerul său va fi nimeni altul decât faimosul Ibrahim Çelikkol.

actori pe platourile de filmare

Cansu Dere revine pe micile ecrane într-un proiect cu buget uriaș

Happy Channel

Cansu Dere este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a jucat în producții care i-au fascinat pe fani și s-a lăsat surprinsă în diferite ipostaze grație rolurilor pe care le-a interpretat. În prezent s-a zvonit că urmează să joace într-un nou proiect profesional. Vezi despre ce este vorba.

Cansu Dere revine pe micile ecrane într-un proiect cu buget uriaș

Este pentru prima oară când Cansu Dere va juca alături de renumitul Ibrahim Çelikkol. Seria se numește 'Sherezade' și protagonista va fi chiar vedeta de origine turcă. După trei ani în care n-am mai văzut-o pe vedetă pe micile ecrane, veștile în ceea ce o privesc au apărut imediat în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A lipsit și din mediul online, fiind prezentă doar atunci când a mai lăsat la vedere noi parteneriate cu diferite branduri. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

Născută pe 14 octombrie 1980, a jucat de-a lungul timpului în mai multe producții de succes. Printre acestea se numără Suleyman Magnificul. Serialul turcesc a avut premiera în anul 2011 în Turcia. De asemenea, Puterea destinului care a avut premiera în 2006 a fost difuzat și pe Happy Channel. A jucat atunci împreună cu Mehmet Akif Alakurt rolul principal.

Citește și: Cansu Dere a renunțat pentru o perioadă să mai apară pe micile ecrane, dar promovează anumite produse în mediul online. Ce contract are semnat vedeta

Este una dintre cele mai bine cotate vedete la momentul actual. A avut un succes răsunător indiferent de producțiile în care a fost distribuită. În prezent nu se cunoscu alte informații cu privire la vedeta din Turcia, asta pentru că a ținut să rămână departe de luminile reflectoarelor pentru o perioadă îndelungată. Fanii continuă să îi trimită mesaje pe rețelele sociale, acolo unde o laudă pentru aparițiile sale.

Care este povestea din spatele seriei 'Sherezade'

Este o adaptare modernă a lui Atilla Engin. Istoria vorbește despre un bărbat care își trimite iubitele virgine la decapitat de îndată ce le posedă. Acest lucru se întâmplă pentru că el însuși și-a găsit soția înșelându-l. După o perioadă o întâlnește pe Sherezade. În cele din urmă viața sa se schimbă și lucrurile iau o altă întorsătură.

Cansu Dere este așteptată de fani pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență. Aceasta a fost pe rând model și actriță, a jucat în producții de succes și în prezent se pare că își dorește să revină într-un nou proiect profesional.

Citește și: Cansu Dere, fără pic de machiaj! La 43 de ani arată ca o adolescentă

La finalul verii anului 2024, aceasta a fost surprinsă de către reporteri la ieșirea dintr-un centru comercial. Cu toate că nu a oferit prea multe declarații, a lăsat să se înțeleagă faptul că este singură și că cel mai important în ceea ce o privește este inteligența.

“Ne e dor de tine pe micile ecrane”, “Mi-a fost dor de tine aici”, “Ești perfectă”, i-au scris fanii de pe rețelele sociale. Nu sunt singurele comentarii de acest gen, fiind asaltată în repetate rânduri în acest sens. În ultima fotografie publicată pe pagina sa a fost văzută îmbrăcând o rochie lungă de voal.

În articolul

Cansu Dere revine pe micile ecrane într-un proiect cu buget uriaș. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Berbecii ar trebui să renunțe la poziția de victimă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Antonio, Rania şi Raisa sunt de negăsit de zeci de ore, după ce au dispărut din casa în care locuiau cu bona. Autorităţile au emis Ro-Alert
a1.ro
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
HelloTaste.ro
4 rețete de supă de toamnă. Cum să te încălzești mâncând ceva bun și sănătos
Catine
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
useit.ro
Google lansează Android 15. Care sunt primele smartphone-uri pe care va fi disponibil
as.ro
Cine este tatăl celor trei copii dispăruţi în Hunedoara! Trăieşte într-o rulotă şi a fost la „cuţite” cu Adrian Mutu
MediCOOL
Vaccinul meningococic. Când este indicat, unde îl găsești și cât costă vaccinul pentru meningită
Spynews
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
DeParinti
Vacanța elevilor din octombrie 2024. Când începe și cât durează prima vacanță din acest an școlar
MediCOOL
Cu ce trece febra musculară. Cele mai bune remedii rapide
HelloTaste
Pâine de casă pufoasă cu drojdie uscată. Rețeta pas cu pas care nu dă greș
x