Cansu Tosun vorbește despre relația tatălui său cu mama actriței Serenay Sarıkaya. Cum se înțeleg cele două faimoase din Turcia

Publicat pe 15.12.2023 la 16:12 Actualizat pe 15.12.2023 la 16:52

Cansu Tosun vorbește în cel mai recent interviu despre tatăl ei și faptul că va urma să aibă un proiect profesional alături de Serenay Sarıkaya.

actriță poartă părul lung, desprins

Cansu Tosun vorbește despre relația tatălui său cu mama actriței Serenay Sarıkaya

Profimedia Images

Relația dintre tatăl actriței Cansu Tosun și mama faimoasei Serenay Sarıkaya a produs deja o adevărată poveste în mediul online. Dacă s-ar ivi ocazia, se pare că totuși cele două ar putea munci împreună, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața lor personală.

Cansu Tosun vorbește despre relația tatălui său cu mama actriței Serenay Sarıkaya

Cu toate că tatăl actriței Cansu Tosun este căsătorit a decis să formeze un cuplu cu mama frumoasei Serenay Sarıkaya. Acest lucru a creat o adevărată isterie în rândul fanilor celor două vedete. Cansu Tosun a răspuns celor mai recente întrebări adresate de către jurnaliști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mă întâlnesc atât cu mama cât și cu tatăl meu. Nu există să nu-i văd. Există lucruri care au fost discutate în familie și așa ar trebui să rămână. Să nu intrăm acolo. Eu nu vorbesc nici măcar despre propria mea viață personală, nu s-ar cuveni să vorbesc despre cea a părinților mei.”, a declarat vedeta.

De asemenea, a fost întrebată care a fost motivul pentru care tatăl său nu apare în fotografia urcată pe internet. Actrița a subliniat că va publica o fotografie și cu tatăl său pentru ca toată lumea să se liniștească în acest sens. Cansu Tosun este de părere că această situație din viața personală nu ar afecta în niciun fel proiectele profesionale și că ar putea juca în aceleași seriale cu Serenay Sarıkaya.

“Ce legătură are cu subiectul, băieți? Desigur, aș lucra în același proiect și l-aș evalua. Nici nu trebuie să vorbim despre asta. Dacă vă văd, o să vă salut, să nu ajungem acolo.”, a spus vedeta. În prezent, actrița este căsătorită cu Erkan Kolçak Köstendil.

“Slavă Domnului, căsnicia noastră este bună. Niciodată nu am auzit și am experimentat ceva așa. Câteodată există probleme, apoi se reduc.”, a spus vedetta, arată hurriyet.com.tr.

Cansu Tosun vorbește despre viața profesională

Recent, actrița s-a implicat într-o piesă de teatru numită Pink Diamonds și a vorbit despre acest subiect în fața jurnaliștilor. De asemenea, a punctat că nu are nicio limită atunci când vine vorba despre actorie.

“Mă gândesc cum să îmbunătățesc de fiecare dată. Mereu încerc să trec peste limite și cred că asta este o parte entuziasmantă din a fi actriță. Îmi plac actorii care spun că vor să se zbată, să descopere și să caute ce vor să facă cu adevărat. Asta e opinia mea. Îmi place adrenalina.”, a specificat Cansu Tosun.

Cansu Tosun este una dintre cele mai apreciate actrițe la momentul actual. Are 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 500 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată pe vedetă într-o rochie roz, scurtă. Este o ținut pe care a purtat pentru a poza în cadrul uneia dintre cele mai celebre reviste din Turcia.

“Roz a fost culoarea mea norocoasă anul ăsta. A fost o filmare excelentă.”, a scris Cansu Tosun. Pentru 2024, vedeta își propune deja câteva țeluri pe care dorește să le atingă și va putea fi urmărită pe coperta reviste în ianuarie 2024.

În articolul

Cansu Tosun vorbește despre relația tatălui său cu mama actriței Serenay Sarıkaya. Cum se înțeleg cele două faimoase din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x