Cansu Tuman si Sıla Türkoğlu, prietene atât în viața reală, cât și în mediul online. Cum au apărut în cea mai nouă fotografie

Publicat pe 26.05.2022 la 15:04 Actualizat pe 26.05.2022 la 15:31

Cansu Tuman și Sıla Türkoğlu sunt prietene atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Cele două s-au fotografiat recent și au postat imaginea în mediul online. Cum arată împreună.

Cansu Tuman si Sıla Türkoğlu stau cu fața la cameră și zâmbesc timid

Cansu Tuman si Sıla Türkoğlu

Happy Channel

Cansu Tuman și Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Datorită rolurilor sale din îndrăgitele seriale deja difuzate pretutindeni au reușit să-și construiască o armată de fani. Cu toate că cele două nu au declarat niciodată că sunt prietene, cea mai recentă fotografie din mediul online demonstrează acest lucru.

Amândouă au postat imagine pe paginile de socializare, iar fanii au reacționat imediat la scurt timp. Dacă nimeni nu știa până acum acest detaliu despre actrițe, acum toată lumea s-a bucurat la aflarea veștii.

Cansu Tuman și Sıla Türkoğlu, prietene atât în viața reală, cât și în mediul online

Cansu Tuman și Sıla Türkoğlu au postat aceeași fotografie în mediul online, acolo unde apar împreună ca două prietene bune. În ciuda faptului că fiecare a jucat în seriale diferite la timpuri total opuse, iată că până la urmă au realizat faptul că își pot împărtăși secretele ca două surori. Dacă protagonista serialului “Moștenirea” are peste 600 de mii de fani pe contul personal de Instagram, iată că frumaosa Cansu Tuman are 50 de mii de astfel de urmăritori.

Deși sunt vedete de succes, cele două faimoase actrițe continuă să-și lase viețile personale la vedere doar atât cât simt nevoia. Fiind recunoscute pentru discreția de care au dat mereu dovadă, Cansu Tuman și Sıla Türkoğlu nu și-au expus niciodată relațiile personale până la momentul actual. Dacă protagonista serialului “Jurământul” este obișnuită să dezvăluie cum își petrece timpul liber, iată că tot ceea ce știm despre Sıla Türkoğlu este că își petrece timpul liber atât în natură, cât și în cele mai spectaculoase locații.

Recent, s-a aflat despre plecarea faimoasei Sıla Türkoğlu din cadrul serialului “Moștenirea”, iar cel care a oferit probleme declarații oficiale legate de eveniment. Deși mulți și-ar fi dorit să o vadă în continuare pe vedetă în serialul de succes, plecarea sa a venit neașteptat.

Declarațiile avocatului faimoasei Sıla Türkoğlu

Avocatul actriței Sıla Türkoğlu a postat scrisoarea deschisă în mediul online, acolo unde protagonista a împărtășit imaginile.

“Clienta mea, Sıla Türkoğlu, a interpretat rolul principal în serialul Moștenirea produsă de Karamel timp de doi ani. În condiții foarte grele, aceasta și-a continuat munca plină de determinare și devotament. Clienta mea, împreună cu ceilalți colegi ai săi de proiect au rămas devotați seriei, lucrând în condiții greu de imaginat.

“Chiar și în zilele în care clienta mea era bolnavă era forțată să muncească. Aceasta a informat producătorii în ianuarie 2022 că nu mai poate continua în aceste modalități traumatizante, atât psiholog cât și fizic și că nu va lua partea la filmările pentru sezonul 3 al serialului. Clienta mea și producătorii au căzut de acord verbal că totul va lua sfârșit la finalizarea filmărilor pentru sezonul 2.

Cu toate acestea, în timpul filmărilor pentru ultimul episod al sezonului 2, producătorii au uitat de aranjamentul verbal și au prelungit filmările către sezonul 3 al producției. Mai mult decât atât, filmările urmau să se întindă pe o perioadă nedeterminată de timp.”, a scris avocatul vedetei din “Moștenirea”.

În articolul

Cansu Tuman si Sıla Türkoğlu, prietene atât în viața reală, cât și în mediul online. Cum au apărut în cea mai nouă fotografie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x