Care este motivul pentru care Mario Cimarro s-a speriat atunci când a aflat că urmează să devină tătic pentru prima oară. Declarațiile actorului

Publicat pe 02.05.2023 la 19:54 Actualizat pe 02.05.2023 la 20:22

Care este motivul pentru care Mario Cimarro s-a speriat atunci când a aflat că urmează să devină tătic pentru prima oară. Declarațiile actorului.

Mario Cimarro stă lângă colegii de platou din Pasion de Gavilanes

Care este motivul pentru care Mario Cimarro s-a speriat atunci când a aflat că urmează să devină tătic pentru prima oară

Profimedia Images

Mario Cimarro, cel care a jucat ca și protagonist în “Pisica Sălbatică” acum 20 de ani, a devenit tătic la vârsta de 51 de ani în august 2022. În cel mai recent interviu a povestit despre spaima pe care a trăit-o în momentul care a aflat de vestea cea mare.

Care este momentul pentru care Mario Cimarro s-a speriat atunci când a aflat că va deveni tătic

Mario Cimarro a devenit tătic pe 31 august 2022, atunci când a venit pe lume fiica sa, fructul iubirii cu modelul slovac Bronislava Gregušová. În luna septembrie a anului trecut, actorul a publicat primele imagini cu micuța Brianna pe rețelele sociale. În cel mai recent interviu a povestit despre momentul în care a aflat că va deveni tătic pentru prima oară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu pentru Hola USA, actorul de origine cubaneză a ținut să povestească despre un moment personal din viața sa. Una dintre vești, aceea că va deveni tătic, i-a luat prin surprindere atât pe el cât și pe logodnica lui. Curios, cei doi au descoperit într-un control de rutină vestea cea mare. Modelul realiza la acel moment un tratament pentru piele și astfel totul a devenit o adevărată poveste.

Fără îndoială, totul a luat o întorsătură neașteptată asta pentru că mediul vedetei i-a mărturisit că se preocupă pentru sănătatea acesteia. Actorul a profitat de lipsa partenerei sale pentru a-l întreba pe medic ce se întâmplă cu adevărat.

“Mi-a spus: Mario, nu știu ce să-ți spun, ori are ceva acolo ce poate fi delicat ori este însărcinată.”, a povestit Mario Cimarro. Cu toate că actorul a trecut printr-un moment de panică, în cele din urmă totul a devenit realitate.

“În momentul în care doctorul i-a pus aparatul pe burtică, s-a văzut imaginea Briannei. Nu mi-a venit să cred, ochii mi s-au umplut de lacrimi, nu știam ce se întâmplă. A fost spectaculos.”, a spus actorul. Acesta a subliniat faptul că împreună cu logodnica sa a plănuit acest moment cu multă vreme în urmă. În cazul în care ar fi fost vorba despre un băiețel, ar fi ales numele Brando, iar în cele din urmă pe fetiță au denumit-o Brianna.

Detalii despre nașterea micuței Brianna

Cu toate că este unul dintre cei mai râvniți actori de telenovele, o singură femeie a reușit să-i cuerească inima cu adevărat.

“E un nume pe care ea l-a ales încă de mică, are legătură cu toată cultura ei și înseamnă putere, reziliență.”, a spus acest. Chiar dacă acum a fost vorba despre o fetiță, nu neagă ca pe viitor să devină părinți pentru a doua oară, de data aceasta cu un băiețel. Mario Cimarro a menționat de asemenea că a fost nevoit să se ocupe singur de multe probleme legate de micuță.

“Eu am tăiat cordonul, eu i-am schimbat scutelele, eu am curățat-o.”, a spus acesta. Motivul a fost simplu, modelul s-a recuperat după naștere.

În articolul

Care este motivul pentru care Mario Cimarro s-a speriat atunci când a aflat că urmează să devină tătic pentru prima oară. Declarațiile actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x