Care este motivul pentru care personajul lui Engin Akyürek este atât de popular în “Numele meu este Farah”. Demet Özdemir joacă rolul de protagonistă

Publicat pe 02.01.2024 la 11:29 Actualizat pe 02.01.2024 la 10:58

Demet Özdemir și Engin Akyürek joacă rolurile de protagoniști în seria "Numele meu este Farah". Personajul actorului a devenit extrem de popular în rândurile fanilor.

Engin Akyürek poartă o cămașă și un sacou negru

Care este motivul pentru care personajul lui Engin Akyürek este atât de popular în “Numele meu este Farah”

Getty Images

Seria “Numele meu este Farah” este difuzat de Fox TV și aduce în fața fanilor o poveste puternică, cu mult diferită de ceea ce s-a văzut până acum pe micile ecrane. Engin Akyürek și Demet Özdemir formează un cuplu apreciat pe micile ecrane, iar chimia dintre cei doi este sesizabilă imediat. Personajul actorului, în schimb, este lăudat și pe rețelele sociale.

Care este motivul pentru care personajul lui Engin Akyürek este atât de popular în “Numele meu este Farah”

Cu toate că în mediul online aprecierea actorilor continuă să se arate din partea fanilor de pretutindeni, cifrele scad. 13 episoade sunt lăsate în urmă, cu multe indicii, povești și o serie care a reușit să cucerească de la început. Cu cel de-al 14-lea episod, serialul va reveni din toamnă, însemnând că actorii vor lua o binemeritată vacanță de vară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Informațiile din presa turcească arată că va exista un număr total de 26 de episoade. Cu alte cuvinte, cel de-al doilea sezon este așteptat cu sufletul la gură. Cele 12 episoade rămase vor reveni în atenția publicului.

Se așteaptă ca interesul fanilor din afara țării să ridice cifrele în scădere. Cei mai mulți arată că personajul Tahir Lekesiz, jucat de Engin Akyürek are numai comentarii pozitive. Rămâne unul dintre cele mai iubite roluri ale serialului. Întrebarea care este pe buzele tuturor este de ce a ajuns să fie atât de îndrăgit un membru al mafiei care este implicat doar în lucruri necugetate. De fapt, se pare că deși duce o viață nu tocmai plăcută, iubirea pe care o mai poartă în suflet i-a impresionat pe telespectatori.

Privind dialogul dintre Tahir și Kerimșah, se poate înțelege foarte ușor de unde vine această atracție pentru respectivul personaj. Scena demonstrează că i-a mai rămas dragoste în suflet pentru lucrurile care contează cu adevărat în viața sa.

Detalii despre serialul “Numele meu este Farah”

Desigur, elemental femeii care încearcă să-și salveze fiul intrând într-o situație riscantă, este un alt element care a reușit să atragă telespectatorii încă de la început. De asemenea, personajul Tahir, plin de contraste, reușește să iasă în prim-plan. Engin Akyürek demonstrează astfel experiența dobândită de-a lungul timpului, jucând acest personaj diferit de lumea în care trăim.

Cu toate că are succes în Turcia, audiența vine de la fanii din străinătate. Aceștia aduc în față caracteristicile umane ale personajului în povestea “Numele meu este Farah”. Engin Akyürek s-a născut pe 12 octombrie 1981 și este actor, scenarist. Și-a început cariera în 2004 și a jucat în nenumărate filme și seriale de-a lungul timpului.

Este considerat unul dintre cei mai bine plătiți actori din Turcia. Nu are nicio școală de actori, însă pasiunea pentru dramă și scris l-a făcut să intre într-o lume a celebrităților. Este absolvent de istorie în cadrul Universității din Ankara. A participat în cadrul Türkiye'nin Yıldızları și astfel a devenit unul dintre cei mai populari actori. Are un frate mai mic și în prezent nu se cunoaște nicio informație despre viața personală a sa. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou, însă a negat vehement.

În articolul

Care este motivul pentru care personajul lui Engin Akyürek este atât de popular în “Numele meu este Farah”. Demet Özdemir joacă rolul de protagonistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x