Care este statusul relației dintre Eiza Gonzalez și Mario Casas. Se zvonește că cei doi s-ar fi despărțit

Publicat pe 17.01.2024 la 20:09 Actualizat pe 17.01.2024 la 20:28

Eiza Gonzalez și Mario Casas au fost văzuți împreună în mai multe vacanțe romantice. Acum se zvonește că cei doi s-ar fi despărțit.

actriță zâmbește și poartă o rochie albastră

Eiza Gonzalez în cadrul The Walt Disney Company Emmy Awards

Getty Images

Actrița a oferit un indiciu pe rețelele sociale care ar putea însemna sfârșitul relației sale cu Mario Casas. Despre ce este vorba.

Care este statusul relației dintre Eiza Gonzalez și Mario Casa

A fost la începutul lunii octombrie când cei doi și-au făcut publică relație. Au apărut atunci în mai multe fotografii romantice realizate în Garachico, Tenerife. Publicația care a dezvăluit imaginile a semnalat că cei doi au tatuaje comune. Cu toate acestea, acum totul indică faptul că relația lor a ajuns la final. Pe rețelele sociale internauții au sesizat că actrița a încetat să-l “urmărească” pe Mario Casas și astfel nu mai sunt prieteni virtuali.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu a fost singura idee, ci și faptul că aprecierile bărbatului au fost scoase din dreptul pozelor vedetei. Există voci care spun că aceasta este doar o strategie din partea faimoasei Eiza Gonzalez pentru a atrage atenția asupra partenerului său.

Se pare că pe pagina de socializare a lui Mario Casas însă se află Eiza Gonzalez în lista de prieteni. De asemenea, Glenda Reyna, mama actrița, este în continuare prietena virtuală a partenerului fiicei sale. Până acum, există doar speculațiile, fără niciun fel de declarație oficială din partea celor doi. Fanii speră totuși că dragostea lor nu a ajuns la final și că totul merge în continuare pe același drum. Nu demult, mama actrițe a lămurit zvonurile în legătură cu ideea că cei doi îndrăgostiți se vor căsători.

Glenda Reyna a vorbit în fața jurnaliștilor despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în viața amoroasă a fiicei sale. A oferit toate detaliile în ceea ce-l privește pe Mario Casas. Eiza Gonzalez și partenerul său au devenit unii dintre cei mai apreciați parteneri din lumea showbiz-ului.

“Continui să spun că nu știu nimic. Eu sunt în Mexic, ea este în cealaltă parte a lumii. O văd fericită, în general pentru că muncește, lucrează la un nou film. E bine, e sănătoasă. La momentul actual nu pot vorbi despre o căsătorie.”, a declarat mama vedetei.

Ce spune mama vedetei despre o posibilă căsătorie

Glenda Reyna a profitat de oportunitatea de a se afla în fața fanilor pentru a vorbit de asemenea despre partenerul fiicei sale și a oferi câteva detalii despre acesta.

“Este frumos. Avem bun gust în familie. Dacă este îndrăgostită și se gândesc să-și ofere inele și chiar țin unul la celălalt, foarte bine, o să mă gândesc să-mi cumpăr rochie. Eu nu mă implic, de cele mai multe ori. Nu îmi dau cu părerea sau ceva de genul acesta. Promit să fiu o mamă soacră fantastică pentru că mama mea soacră era foarte diferită. Pot să spun asta acum pentru că soțul meu nu mai este în această lume, dar altfel ar fi trebuit să păstrez tăcerea.”, a declarat mama actriței.

Eiza Gonzalez s-a născut pe 30 ianuarie 1990 în Mexic și este una dintre cele mai apreciat vedete de la Hollywood la momentul actual. A jucat atât în telenovele de succes, cât și în filme care i-au adus nenumărate premii în carieră.

În articolul

Care este statusul relației dintre Eiza Gonzalez și Mario Casas. Se zvonește că cei doi s-ar fi despărțit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x