Care este viitorul profesional al faimoasei Demet Özdemir în serialul Adım Farah. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 03.05.2023 la 17:38 Actualizat pe 03.05.2023 la 18:12

Demet Özdemir surprinde din nou fanii cu noul serial, Adım Farah. Care este viitorul profesional al actriței în celebra producție.

Demet Özdemir poartă o bluză fără mâneci și are părul prins la spate

are este viitorul profesional al faimoasei Demet Özdemir în serialul Adım Farah

Instagram

Demet Özdemir joacă în Adım Farah ( My name is Farah – Numele meu este Farah) rolul unei refugiate din Iran care se străduiește să găsească o soluție pentru boala fiului său. Atât de mult își dorește ca acesta să rămână în viață încât cursul vieții sale are o întorsătură de-a dreptul neașteptată.

Care este viitorul profesional al faimoasei Demet Özdemir în serialul Adım Farah

Începutul a avut un success neașteptat în Turcia, iar dragostea dintre Farah și Tahir a început să prindă aripi. Telespectatorii văd astfel o poveste care până acum nu a mai avut șansa să intre pe micile ecrane în țara lor natală. Aceștia vor avea o surpriză în cel de-al 10-lea episode care va fi transmis pe data de 4 mai, arată seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avem caracterul unei femei care a crescut în Iran și s-a străduit să-și găsească o viață mai bună în Turcia. Încearcă să-și câștige traiul și lucrează ca ajutor la curățenie. Intră în contact cu mafia și de acolo lucrurile se schimbă. Totul ia o altă întorsătură când Tahir o vede pe Farah, iar deznodământul este departe de a fi aflat. Cei doi formează în prezent unul dintre cele mai apreciate cupluri de pe micile ecrane. În cel de-al 10-lea episod, ținutele pe care le poartă Farah vor atrage atenția. Motivul este simplu, o femeie din Iran poartă haine care ar părea nepotrivite în acea parte a lumii, asta pentru că pășește într-o altfel de cultură, altfel de obiceiuri. Atitudinea și discursul său sunt de asemenea schimbate.

Publicații din Turcia se așteaptă ca această mișcare a producătorilor să vină ca o surpriză plăcută pentru telespectatori. Frumusețea actriței Demet Özdemir este astfel dezvăluită fără doar și poate. Povestea poate aduce în fața lumii faptul că modul de a se afișa a femeilor din Iran nu mai este la fel de important ca acum câțiva ani.

Cu toate acestea, schimbările care vor apărea aduc și semne de întrebare. Oare telespectatorii vor vedea cu ochi buni modificarea stilului vestimentar al protagonistei? Doar timpul poate oferi astfel de răspunsuri. Schimbările personale ale personajului Farah vor fi completate de hainele pe care le va purta de-a lungul episoadelor. Primele semne vor apărea în cel de-al 10-lea episod, acesta având premiera pe data de 4 mai. De asemenea, există un scurt moment de gelozie. Farah își arată astfel de sentimente față de Tahir și rămâne o altă curiozitate dacă acest lucru va schimba relația între ei.

Demet Özdemir vorbește despre divorț în spațiul public

Jurnalistul Birsen Altuntaş a fost cel care a confirmat zvonurile legate de separarea actriței. Ulterior, protagonista din “Vis de iubire” a transmis public un mesaj celor care au transmis acest mesaj înainte ca subiectul să fie menționat chiar de către cei implicați.

“E ușor să pui oamenii într-o astfel de ipostază? Să vă fie rușine pentru limbajul vostru și să vă fie rușine pentru toate actele voastre. Când trecem prin momente dificile ca și oameni, nu trebuie să uităm de clipele de solidaritate. Nu trebuie să abuzăm de limbaj.”, a declarat actrița.

În articolul

Care este viitorul profesional al faimoasei Demet Özdemir în serialul Adım Farah. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x