Care sunt actorii cu care Dilan Çiçek Deniz a avut o legătură amoroasă. Istoricul relațiilor artistei

Publicat pe 30.11.2022 la 10:00 Actualizat pe 30.11.2022 la 10:02

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au logodit, însă haideți să vedem care sunt actorii cu care protagonista din “Flăcările destinului” a avut o legătură amoroasă de-a lungul timpului. Istoricul relațiilor artistei.

Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză neagră cu mâneci lungi, are părul prins în coadă de cal și se uită la cel din fața sa

Dilan Çiçek Deniz în serialul turcesc "Flăcările destinului"

Happy Channel

Deși la momentul actual se află într-o relație stabilă cu regizorul Thor Saevarsson, Dilan Çiçek Deniz a avut de-a lungul timpului mai multe relații amoroase. Actorii care i-au fost alături au fost adunați într-un mic istoric al relațiilor vedetei.

Cum a reușit frumoasa vedetă să-și construiască o legătură indestructibilă cu cel pe care acum îl numește viitorul soț.

Care sunt vedetele cu care Dilan Çiçek Deniz a avut o legătură amoroasă

Dilan Çiçek Deniz s-a născut pe 28 februarie 1995 în Turcia. A fost de-a lungul timpului model și actriță, a scris o carte și a reușit să se impună printre artistele momentului în modalități cu totul diferite. La momentul actual este prezentă negreșit pe rețelele sociale, acolo unde le arată fanilor momente inedite din viața personală.

La momentul actual se află într-o relație stabilă cu renumitul regizor Thor Saevarsson, iar de curând cei doi s-au și logodit. La 1.77 cm înălțime a reușit de nenumărate ori să cucerească publicul, dar și colegi de breaslă care i-au stat alături. Născută în zodia Pești, a cochetat cu lumea artistică încă de mică. A avut relații amoroase cu actori cunoscuți, însă nu s-a lăsat niciodată mai prejos și a muncit de fiecare dată pentru idealurile sale de a deveni celebră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A câștigat Miss Universe Turcia în 2014 și de atunci și-a dăruit inima mai multor personalități de succes din țara sa natală. Se pare că Dilan Çiçek Deniz a avut o relație cu afaceristul Okan Can Yatir Kimdir, dar și cu Birand Tunca. Acesta s-a iubit cu frumoasa vedetă timp de doi ani, asta până când actrița din “Flăcările destinului” i-a oferit această șansă colegului de platou Aras Bulut.

Deși nu se cunoaște încă o informație oficială, se zvonește că Dilan Çiçek Deniz și Aras Bulut au fost implicați într-o relație amoroasă pe vremea când jucau împreună în serialul “Legea familiei”. De asemenea, frumoasa vedetă a avut sentimente puternice și pentru fiul cântăreței de origine turcă, Șevval Sam. Tarik Emir Tekin și Dilan Çiçek Deniz și-au început idila în 2017.

Dilan Çiçek Deniz și istoricul iubirilor sale

Tarik Emir Tekin s-a născut în 1997 în Turcia și este fiul fotbalistului Metin Tekin și a cântăreței de origine turcă, Șevval Sam. Este cunoscut în țara sa natală datorită faimei pe care mama sa a câștigat-o de-a lungul timpului prin munca sa ca și artistă. A studiat în cadrul Oxford School of Drama și a avut o relație de iubire cu frumoasa vedetă din “Flăcările destinului”.

Fosta Miss Universe Turcia 2014 și Furkan Andic și-au făcut publică relația care a durat din noiembrie 2017 până în anul 2018. Între cei doi există o diferență de vârstă de 4 ani și 10 luni, însă acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască iubirea. Dilan Çiçek Deniz și Birkan Sokullu au fost văzuți pentru prima oară împreună pe 27 ianuarie 2019. Cei doi și-au continuat separat drumul vieții în luna aprilie a lui 2019.

Înainte de a se îndrăgosti iremediabil de partenerul său actual, actrița din “Flăcările destinului” a avut o relație cu afaceristul Alihan Aloglu.

În articolul

Care sunt actorii cu care Dilan Çiçek Deniz a avut o legătură amoroasă. Istoricul relațiilor artistei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x