Cariera de excepție a actorului turc Murat Yıldırım, din Asi - Împotriva Destinului

Publicat pe 23.12.2023 la 18:21 Actualizat pe 23.12.2023 la 18:39

Murat Yıldırım, actorul turc în vârstă de 42 de ani, se remarcă prin cariera sa excepțională. Cunoscut pentru rolurile sale în seriale, drame și filme turcești, a avut o performanță remarcabilă în ultimul său proiect, Ramo. Află toate detaliile depre celebrul actor turc

Murat Yıldırım, actorul din Asi – Împotriva destinului

Happy Channel

El a fost mereu în avangarda industriei și a demonstrat o prezență notabilă nu doar în actorie, ci și în viața sa personală. În plus, Yıldırım este cunoscut și pentru activitățile sale filantropice.

Murat Yıldırım a acumulat numeroase proiecte de succes de-a lungul carierei sale. El este recunoscut ca unul dintre cei mai frumoși și carismatici actori din Turcia. Momentul este acum să descoperim mai multe despre parcursul său profesional.

Cine este Murat Yıldırım

Născut pe 13 aprilie 1979 în Konya, Turcia, actorul vine dintr-un mediu familial divers. Tatăl său, un profesor de literatură de origine kurdă, vorbește fluent atât turcă, cât și kurdă. Mama sa, de origine arabă, vorbește arabă. Cu toate acestea, Murat Yıldırım nu este fluent în niciuna dintre aceste limbi, datorită focusului pe care l-a avut în viața sa.

Datorită slujbei tatălui său, Yıldırım a crescut între orașele Konya și Adana și are două surori.

Educația lui Murat Yıldırım

Murat Yıldırım a obținut o diplomă în inginerie mecanică la Universitatea Tehnică Yildiz din Istanbul, Turcia. De asemenea, el manifestă o pasiune deosebită pentru matematică. Interesul său pentru muzică și teatru a fost evident încă din fragedă vârstă. În timpul studiilor sale, a fost baterist într-o trupă și a început să exploreze actoria, participând la trupa de teatru a universității și luând lecții de actorie.

Cariera de succes a actorului

Murat Yıldırım este activ în industria divertismentului din 1999. A debutat la vârsta de 20 de ani în teatru și seriale TV.

A petrecut trei ani în teatru și a obținut primul său rol în serialul "Ölümsüz Așk" (Dragoste nemuritoare), recomandat de un scriitor care l-a remarcat într-o comedie. Yılmaz Erdoğan a fost creatorul acestui proiect și s-a bucurat de un succes uluitor

Următoarele proiecte au inclus producțiile "Bütün Çocuklarım" (Toți copiii mei) și "Büyük Yalan" (Marea minciună). A făcut o scurtă apariție în filmul turcesc "Organize İșler". Primul său rol principal a fost în serialul "Fırtına" (Furtuna).

Un alt moment de succes: "Asi"

După debutul său în "Fırtına", a obținut un alt succes notabil cu "Asi (Rebelul - Împotriva Destinului)", o dramă turcească remarcabilă ce a captivat o lume întreagă. A jucat alături de Tuba Büyüküstün, formând un cuplu remarcabil în lumea televiziunii. Serialul a fost nominalizat la Premiul publicului internațional de televiziune pentru Cel mai bun serial de dramă la Monte-Carlo Television Festival. În timpul filmărilor pentru "Asi", a jucat și în "Güz Sancısı" alături de Beren Saat, un film despre conflictele politice din Istanbul.

Continuarea ascensiunii: fața ecranului în Turcia

După "Asi", Murat Yıldırım a acceptat să joace în "Așk ve Ceza" (Dragoste și crimă). În 2012, a interpretat rolul lui Ecevit în serialul "Suskunlar". La sfârșitul anului 2014, a revenit pe micile ecrane cu filmul "Kırımlı", bazat pe romanul autobiografic "Korkunç Yıllar".

Anul 2015: Apariția în cinematografice

În 2015, a jucat rolul lui Sinan în adaptarea cinematografică a romanului turcesc cel mai bine vândut din 2014, "Kocan Kadar Konuș 2 Diriliș", o comedie romantică. Filmul a avut recenzii pozitive și a avut un succes comercial, generând o continuare lansată la începutul anului 2016, "Kocan Kadar Konuș-Diriliș".

În articolul

Cariera de excepție a actorului turc Murat Yıldırım, din Asi - Împotriva Destinului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x