Carmen Salinas a ajuns de urgență la terapie intensivă. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

Publicat pe 12.11.2021 la 13:23 Actualizat pe 12.11.2021 la 13:56

Carmen Salinas a ajuns de urgență la terapie intensivă iar familia actriței spune că aceasta se află în comă. Aceasta a suferit un accident cerebral.

Carmen Salinas poartă un costum verde deschis și are un colier la gât

Carmen Salinas în ianuarie 2019

Profimedia Images

Carmen Salinas trece printr-o perioadă dificilă a vieții după ce a suferit un atac cerebral și a ajuns de urgență la spital. Conform primelor declarații ale familiei actriței, aceasta se află în comă la momentul actual.

Pe rețelele sociale, mai multe vedete au postat mesaje emoționante cu privire la starea de sănătate a celebrei vedete. Nepotul ei, Gustavo Briones a fost primul care și-a exprimat îndurerarea pentru starea în care aceasta se află, dar a mărturisit că-i va ține la curent pe fanii actriței.

Carmen Salinas a ajuns de urgență la terapie intensivă

“Pentru grija și dragostea cu care mătușa mea i-a tratat pe cei din presă, toate informațiile relevante vor și descoperite în cel mai scurt timp.”, a scris Gustavo Briones pe contul personal de Twitter.

Conform primelor declarații, aceasta se află în comă la un spital privat din Mexic. Carmen Salinas în vârstă de 82 de ani, este una dintre cele mai iubite vedete care au jucat vreodată în telenovele, iar de-a lungul timpului a reușit să interpreteze personaje de excepție.

În noaptea de miercuri, Carmen Salinas a suferit un atac cerebral care i-a pus sănătatea în pericol. Acum starea de sănătate a marii actrițe este în pericol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși Carmen Salinas respiră cu ajutorul aparatelor, organele nu i-au fost afectat din cauza atacului suferit. Astfel, șansele de recuperare sunt mult mai mari, iar fanii așteaptă cu nerăbdare vești din partea familiei actriței.

Doctorii sunt de părere că inflamația pe care actrița o are la creier va continua să facă ravagii, astfel că familia acesteia este nevoită să stea alături pentru orice eventualitate. Din 2015, nepotul actriței Carmen Salinas este și asistentul acesteia, după ce fostul ajutor al actriței a decedat.

Starea de sănătate a celebrei Carmen Salinas este precară

“Familia Salinas vă aduce la cunoștință că celebra actriță, Carmen Salinas, trece printr-o perioadă grea după ce a suferit un atac cerebral. Doctorii fac tot ce le stă în putință pentru a-i salva viața.”, a scris Gustavo Briones pe contul de Twitter.

Tânărul spune că familia actriței a angajat un alt doctor pentru o a doua opinie în ceea ce privește starea de sănătate a acesteia. De asemenea, rudele actriței Carmen Salinas i-au rugat pe fanii să se roage pentru sănătatea acesteia.

Personalități care au lucrat de-a lungul timpului cu Carmen Salinas, dar și cei care o cunoașteau doar din vedere, au venit la spital pentru a vedea cum se simte marea actriță și i-au lăsat mesaje de însănătoșire pe rețelele sociale. Lyn May a fost printre femeile care au ajuns lângă patul de spital al celebrei Carmen Salinas.

Daniela Romo, Laura Zapata, Gloria Trevi și Dulce María s-au numărat printre actrițele care au transmis mesaje puternice pe conturile personale pentru ca actrița să-și revină cât mai repede.

Gloria Trezi a scris pe pagina personală de socializare: “Mulți oameni se roagă pentru tine, te iubesc, ești o femeie puternică și curajoasă. Mă rog pentru însănătoșirea ta grabnică.”

Carmen Salinas și-a făcut debutul în telenovele în anul 1964, atunci când a apărut în “La vecindad”, „La frontera” și „El chofer”.

În articolul

Carmen Salinas a ajuns de urgență la terapie intensivă. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x