Carmen Tănase, despre rolul său din “Fructul oprit”: “Este ca o descătușare”

Publicat pe 24.08.2018 la 13:07 Actualizat pe 17.09.2018 la 17:20

Așteptat cu nerăbdare de telespectatori, cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” poate fi urmărită în fiecare zi de miercuri,de la ora 20.00, la Antena 1.

A cucerit numeroși telespectatori cu rolul său din “Fructul oprit”, iar din 29 august poate fi urmărită în noul sezon al serialului de la Antena 1. Carmen Tănase mărturisește că a fost plăcut surprinsă de reacțiile pe care personajul interpretat de ea, Roxana Baicu Popovici, le-a generat.

“Absolut toată lumea am impresia că se uită la «Fructul oprit», pentru că nu există om pe stradă să nu-mi zâmbească. Și eu sunt un om care umblă pe stradă, umblă în magazine. Sunt un om între oameni, nu am limuzină, nu am vilă pe malul oceanului, chiar stau între oameni, Mă bucur așa că e ca o revenire după succesul din trecut. Sigur, te cunosc oamenii, dar acum se vede că e o bucurie în plus. «Vai, ce îmi place cum sunteți în serial!». «Îmi place la nebunie! Abia aștept să înceapă». Toată lumea, fără excepție! Mă mir, pentru că Roxana e rea…”, spune Carmen Tănase.

Îndrăgita actriță, care poate fi văzută miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1, recunoaște că personajul pe care îl interpretează este și pe placul său.

“Îmi place, foarte mult îmi place pentru că orice actor își dorește să joace un personaj opus personalității lui. Pentru mine e contre emploi, chiar dacă poate nu pare. Nu am un caracter, nu știu cum să-i spun, îndoielnic. Este ca o descătușare. Îmi face plăcere să trec prin lucrurile prin care trece Roxana, pentru că se poate să înveți din ele. E un personaj ofertant, are umor, are cinism, e ok.“, mărturisește ea.

Am pornit de la premisa că orice om are și o parte bună. Nu există om definitiv rău și nici om definitiv bun. Și atunci am încercat să-i găsesc o latură umană și m-am axat pe umor, îmi place foarte mult asta cu umorul”, completează talentata actriță. “Vor fi surprize mari!”, spune Carmen, despre noul sezon al producției.

Cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” poate fi urmărit în fiecare miercuri,de la ora 20.00, la Antena 1.

Maia Morgenstern, Ioana Blaj, Bogdan Iancu, frații Victor și Călin Popescu, Bogdan Stanoevici, Maria Nicole sunt noile nume din distribuția serialului Fructul Oprit.

În articolul

Carmen Tănase, despre rolul său din “Fructul oprit”: “Este ca o descătușare”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x