Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, mărturisiri din culisele serialului “Fructul oprit”

Publicat pe 14.02.2019 la 10:06 Actualizat pe 14.02.2019 la 10:14

Talentate și îndrăgite de public, Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă pot fi urmărite, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, la Antena 1.

Sunt amuzante, dialogurile lor nu au cum să nu te facă să zâmbești sau să râzi cu gura până la urechi. Ele sunt Roxana și Katia, din serialul ”Fructul Oprit”, serialul difuzat miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1. Actrițele care dau viață celor două personaje, Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, se înțeleg din priviri pe platourile de filmare, iar replicile lor pline de umor i-au făcut pe telespectatori să le îndrăgească personajele.

Actorul bun simte imediat. Este un transfer de energie de la unul la altul, simți când ceva nu e în regulă și îi sari în ajutor. Sunt niște reguli nescrise, pe care le știm, le simțim, pentru că ne simțim”, este de părere Carmen Tănase, care poate fi urmărită în “Fructul oprit”, în rolul Roxanei Baicu Popovici, un contre emploi.

Roxana e egoistă, răutăcioasă, materialistă. Lucrurile astea nu mă caracterizează pe mine deloc. Dar așa, ca fel de a mă exprima, am ceva de acolo, i-am împrumutat Roxanei ceva de la mine”, adaugă ea.

Aceasta face echipă cu Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia, servitoarea ei de încredere. Cele două formează un cuplu de senzație, cu replici savuroase și pline de umor.

Potrivirea între partenerii de joc este ca improvizația în jazz. Știi forma piesei, respectiv textul și contextul, ai încredere in celălalt că merge cu tine așa cum și tu, la rândul tău, mergi cu el și iese secvența. Aș spune e tango, trebuie să simți”, mărturisește Cosmina.

Talentate și îndrăgite de public, Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă pot fi urmărite, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, la Antena 1.

În articolul

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, mărturisiri din culisele serialului “Fructul oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x