Cât costă hainele din garderoba actriței Marlene Favela. Are ținute de milioane de dolari

Publicat pe 23.06.2023 la 14:37 Actualizat pe 23.06.2023 la 15:07

Marlene Favela este o adevărată iubitoare a ținutelor valoroase. Cu fiecare ocazie ține să-și arate garderoba în mediul online. De cele mai multe ori poartă rochii.

Marlene Favela poartă o rochie închisă la culoare cu paiete

Marlene Favela este o adevărată iubitoare a ținutelor de firmă

Getty Images

La 45 de ani are un stil deosebit de a-și asorta ținutele cu fiecare ocazie. Atât în mediul online cât și în viața de zi cu zi, evenimentele la care participă o fac să-și dezlănțuie creativitatea.

Marlene Favela este o adevărată iubitoare a ținutelor valoroase

Indiferent că vorbim despre rochii, pantaloni, ținute casual sau formale, toate au un element comun, mărcile de lux. Multe dintre outfiturile sale sunt compuse din piese colecționate din mărcile Dolce % Gabbana, Gucci, Fendi, Louis Vuitton și altele. În luna martie a anului 2022, aceasta și-a prezentat o ținută marca Dolce & Gabbana. Pantaloni de piele și un top ce i-a lăsat abdomenul la vedere. A decis să meargă pe culori alb și negru pentru a-și evidenția alegerile în materie de ținute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doar topul a fost 1.500 de dolari, așa cum se poate observa pe pagina web a casei de modă, arată univision.com. Cu toate acestea, Marlene Favela a punctat că achiziția a fost făcută dintr-un alt tip de mgazin. Cu un stil jucăuș, actrița s-a lăsat fotografiată cu un top de la aceeași marcă, abdomenul fiind și de această dată la vedere. A optat pentru blugi tăiați, dar și o pereche de adidași.

Totul indică faptul că Dolce & Gabbana este casa de modă preferată a vedetei, optând de mai multe ori pentru ținute din această marcă. Într-o altă ipostază a fost văzută într-un compleu albastru, sport. În luna martie a anului 2022, mămica Belley Seely a demonstrat că poate purta cele mai relaxante ținute. A optat pentru pantaloni și bluză asortate, marca Gucci. Costumul sport a costat 800 de milioane de dolari. Geanta purtată este din cadrul aceleiași case de modă. Printre mărcile sale preferate de firmă se află și Chanel.

Marlene Favela a purtat printre altele și o ținută formată din jeanși negri, cizme foarte lungi și o bluză albă cu imprimeu colorat. Puloverul marca Chanel a costat nu mai mult de 4 milioane de dolari.

Dior se află printre preferatele sale în materie de accesorii

Garderoba faimoasei Marlene Favela este atât de bine aleasă încât până și accesoriile provin din cadrul mărcilor de lux. În luna martie a anului trecut, a publicat o fotografie cu o pălărie marca Dios. Aceasta are o valoare de aproximativ 870 de euro. În luna decembrie 2020 a purtat o pălărie stil parizian de la aceeași casă de modă. Pentru zilele mai friguroase, preferă un hanorc Dior de culoare neagră cu o valoare de 3 mil de dolari.

Firmele de lux sunt prezente și în ceea ce privește alegerilor sale în materie de costume de baie. Avem Fendi, Louis Vuitton, Fendi și Gucci. Fiica vedetei este de asemenea o adevărată pasionată de modă. Mama sa celebră ține să-i prezinte o lume perfectă, doar cu haine colorate și din cadrul acelorași branduri de lux. A demonstrat întotdeauna că nici aici alegerile sale nu sunt întâmplătoare. Opțiunile micuței sunt întotdeauna la fel de bine alese ca ale mamei sale celebre. A devenit mămică la vârsta de 42 de ani și fiecare moment din sarcină a fost documentat.

În articolul

Cât costă hainele din garderoba actriței Marlene Favela. Are ținute de milioane de dolari

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x