Cât costă un bilet pentru o persoană la concertul Rebelde, cea mai îndrăgită trupă la nivel mondial. Spectacolele se vor ține, departe însă

Publicat pe 15.08.2023 la 20:14 Actualizat pe 15.08.2023 la 20:14

Pentru unul dintre cele mai așteptate turnee mondiale, biletele nu se vând deloc la prețuri mici. Pentru o persoană care vrea să fie cât mai aproape de scenă și să îi vadă în carne și oase pe cei mai iubiți artiști care au făcut furori în anii 2000, un bilet poate ajunge și la 1.500 de lei.

Trupa RBD

Gettyimages.com

Trupa mexicană RBD a anunțat cu entuziasm că va face o reuniune după mai bine de 10 ani de la ultima lor apariție împreună pe scenă. Întreaga industrie muzicală așteaptă cu interes să vadă rezultatul acestei reîntâlniri. Cu siguranță, turneul va fi un succes, iar fanii vor fi încântați să asiste la un show plin de energie și pasiune.

Cât costă biletele pentru concertul RBD din Texas, SUA. Primul concert după 10 ani de activitate, care va avea loc pe 25 august

Pentru Sun Bowl Stadium, El Paso, Texas, USA , pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri pe care se vând bilete, prețul aproape de scenă, pentru concertul din data de 25 August 2023, se vide cu 1.494 lei. Biletul îți oferă acces lângă scenă, în cel mai apropiat punct pentru a-i vedea pe cei cinci artiști de aproape.

Următoarele bilete variază între 1.227 lei și 1.494 lei, oferind acces tot aproape de scenă, dar mai în spate, decât cei care pot privi ca sub lupă concertul.

Ulterior prețurile fără loc, adică în picioare, dar și cu loc, foarte în spate variază între 103, 193, 309 lei. Capacitatea locației este de 51.500 de persoane.

Grupul RBD va pori într- un turneu în SUA, începând cu El Paso, Texas, pe 25 august, și în orașe precum Miami, Las Vegas, Chicago, Los Angeles și New York City. Artiștii vor concerta o și în America Latină, susținând trei spectacole în Mexic, două în Brazilia și trei în Columbia.

Membrii trupei au declarat că sunt foarte entuziasmați să se întoarcă pe scenă împreună și să își întâlnească publicul din nou. Turneul va fi un eveniment major pentru fanii RBD din întreaga lume și se așteaptă ca toate biletele să se epuizeze repede.

În articolul

Cât costă un bilet pentru o persoană la concertul Rebelde, cea mai îndrăgită trupă la nivel mondial. Spectacolele se vor ține, departe însă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x