Câți bani câștigă Diletta Leotta, fosta iubită a lui Can Yaman. Ce sume uriașe îi intră în buzunar jurnalistei

Publicat pe 26.05.2022 la 20:52 Actualizat pe 26.05.2022 la 21:22

Diletta Leotta a tras lotul câștigător după ce a făcut sacrifcii pentru a lucra la Sky și DAZN. Ce sume câștigă acum fosta lui Can Yaman.

Diletta Leotta s-a făcut remarcată la nivel mondial prin intermediul meseriei sale de jurnalist de sport, apărând alături de cele mai mari echipe de fotbal ale lumii.

Câți bani câștigă jurnalista Diletta Leotta și ce sacrificii a făcut la început pentru a obține un post foarte bun

Frumoasa prezentatoare de origine siciliană și-a dedicat viața de mulți ani la Sky, începând de la SkyMeteo24 până la conducerea programului Serie B la acelașipost de televiziune. Însă înainte de asta, ea prezentase jocurile din Seriea B pe Sky Sport (Italia).

Jurnalista s-a mutat mai apoi la DAZN pentru că visa să prezinte programe legate de jocurile din Seria A. Pentru a-și atinge scopul, fosta iubită a lui Can Yaman a fost nevoită să facă sacrificii, mai exact, să accepte un salariu mai mic, potrivit albawaba.com. Dar de acolo a devenit și un star, dar și milonară!

Potrivit documentației făcute de Tv Mania, Diletta Leotta ar fi primit 1 milion de euro pe an de la Sky, din moment ce a deținut conducerea programului despre Seria B.

Mai apoi, jurnalistul Paolo Bargiggia dezvăluise cifra exactă pe care Diletta Leotta o va primi de la celebrul post TV. Este vorba despre 400.000 de euro pe an, mult mai puțin decât primea la Sky.

Mai mult, ea încasează sume frumoase și din sponsorizări! Pe lângă salariul din televiziune, Diletta Leotta ar fi primit 25.000 € – 30.000 € pentru participarea ei la Sanremo în 2020.

Diletta Leotta a avut o relație cu actorul turc Can Yaman, iar după despărțire pare că tot mai mutle uși i se deschid. Acesta are parte de succes pe partea profesională, iar presa stă din ce în ce mai mult pe urmele sale de când a avut legătură cu starul de telenovele.

În articolul

Câți bani câștigă Diletta Leotta, fosta iubită a lui Can Yaman. Ce sume uriașe îi intră în buzunar jurnalistei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x