Ce anunță jurnaliștii turci despre serialul ”Mehmed Fetihler Sultanı” cu Serkan Çayoğlu. Vești bune pentru fanii actorului

Publicat pe 25.07.2024 la 15:30 Actualizat pe 25.07.2024 la 16:32

Jurnaliștii din Turcia au vești bune pentru fanii actorului Serkan Çayoğlu, dar și pentru cei care iubesc serialul ”Mehmed Fetihler Sultanı”.

Jurnaliștii din Turcia au vești bune pentru fanii actorului Serkan Çayoğlu, dar și pentru cei care iubesc serialul ”Mehmed Fetihler Sultanı”.

Celebrul actor Serkan Çayoğlu a făcut o revenire surprinzătoare pe ecran în sezonul trecut cu serialul „Mehmed Fetihler Sultanı”.

Ce anunță jurnaliștii turci despre serialul ”Mehmed Fetihler Sultanı” cu Serkan Çayoğlu

Starul, care l-a interpretat pe Fatih Sultan Mehmed în serialul difuzat pe TRT 1 și care s-a făcut remarcat prin succesul său, va continua să joace rolul principal și în noul sezon al producției.

În timp ce al doilea sezon al serialului ”Mehmed Fetihler Sultanı” este așteptat cu mare curiozitate, Serkan Çayoğlu atrage atenția și cu noul său proiect în timpul vacanței de vară.

Filmările la comedia romantică ”She Said Yes” continuă. Povestea, care a început în Hamburg, Germania, va continua în atmosfera încântătoare a Istanbulului. Nume celebre precum Cansu Tosun, Serkan Çayoğlu se regăsesc în distribuția serialului.

Citește și: Vești bune pentru Isabella Damla Güvenilir. Copilul minune al serialelor turcești se impune și în străinătate cu cel mai nou proiect

Imaginea lui Çayoğlu în film, reflectată pe social media, a atras o mare atenție. Fanii săi fac numeroase postări în care afirmă că sunt foarte curioși cu privire la eficiența actorului în poveste și la caracteristicile personajului.

O mare parte din poveste va avea loc în Turcia, cu Beritan Balcı și Sinan Güleç în rolurile principale. Echipa filmului, care a ajuns la Istanbul după filmările din Hamburg și Cappadocia, își continuă munca.

Implicarea lui Serkan Çayoğlu în proiect pare să fi atras atenția atât a presei, cât și a fanilor de pe rețelele sociale asupra proiectului ”She Said Yes”.

Cine este Serkan Çayoglu

Serkan Çayoglu s-a născut la data de 31 mai 1987 în Germania, într-o familie turcă. Și-a finalizat studiile la departamentul de economie al Universității Erlangen din Germania.

Este cunoscut mai ales pentru comedia romantică Kiraz Mevsimi, serialul militar Boru, producția istoric Bir Zamanlar Kibris, seria polițistă Halka.

În timp ce studia la universitate, a început să lucreze și ca model. Serkan Çayoglu, care a venit la Istanbul pentru a deveni actor, a primit lecții de actorie de la Ümit Çirak și Dolunay Soysert la Atelierul de tehnici moderne de actorie al lui Ümit Çirak.

Citește și: Serialul pe care presa din Turcia îl consideră noua revelație. Ebru Șahin revine pe micile ecrane în producția interesantă

În 2012, și-a început cariera de actor jucând rolul prietenului lui Merve Bolugur din Italia în finala sezonului din Kuzey Güney (2011). De asemenea, a jucat în clipul muzical „Ya Ya Ya” al lui Hande Yener în 2013.

Serkan Çayoglu a început să fie cunoscut cu „Cherry Season (2014)” în rolul lui Ayaz. A interpretat personajul „Kaya Ülgen” în Wolf (2018). Cu soția sa Ozge Gurel, a jucat din nou împreună în „Boru” și „Kiraz Mevsimi”.

În articolul

Ce anunță jurnaliștii turci despre serialul ”Mehmed Fetihler Sultanı” cu Serkan Çayoğlu. Vești bune pentru fanii actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x